Ιωάννα Τούνη: Δίνει τη δική της απάντηση για την επίμαχη δήλωση με τα 800 ευρώ και τους “τεμπέληδες”
13:39 - 15/11/2020
Χαμός έχει προκληθεί από χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μια δήλωση που έκανε η Ιωάννα
To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Δίνει τη δική της απάντηση για την επίμαχη δήλωση με τα 800 ευρώ και τους “τεμπέληδες” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Iωάννα Τούνη: Απαντά σε όσους την κατέκριναν για τη δήλωσε με τα 800 ευρώ και τους τεμπέληδες
Χαμός έχει προκληθεί από χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μια δήλωση που έκανε η Ιωάννα Τούνη στην εφημερίδα On Time, σχετικά με το επίδομα ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Iωάννα Τούνη: Απαντά σε όσους την κατέκριναν για τη δήλωσε με τα 800 ευρώ και τους τεμπέληδες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ιωάννα Τούνη: H απάντηση σε follower για την αυτονόητη δήλωση με τα 800 ευρώ (φωτο)
Αντιδράσεις στα social media έχει προκαλέσει η Ιωάννα Τούνη, όταν σε πρόσφατες δηλώσεις είπε το αυτονόητο ότι δηλαδή «μόνο οι τεμπέληδες χαίρονται με το βοήθημα των 800 ευρώ λόγω κορωνοϊού».
«Η Θεσσαλονίκη είναι μια παράνοια με όλο αυτό που συμβαίνει. Μια μιζέρια. Εγώ έχω περάσει Covid και έχω κάνει τεστ αντισωμάτων. Δεν πρόκειται να ξανακολλήσω για τους επόμενους 7 μήνες. Ήμουν δυο εβδομάδες καραντίνα τον 15Αύγουστο. Η Θεσσαλονίκη περνάει πολύ δύσκολα, η οικονομία πάει χάλια. Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν» είπε χαρακτηριστικά η Ιωάνν
Διαβάστε το στο pronews.gr