Ναταλία Γερμανού: “Ο σύντροφός μου είναι μόνο δυο χρόνια μικρότερός μου”! (βίντεο)

01:03 - 19/11/2020

Καλεσμένη στην εκπομπή Direct του Alpha, ήταν το βράδυ της Τεταρτης, η Ναταλία Γερμανού! Η παρουσιάστρια To άρθρο Ναταλία Γερμανού: “Ο σύντροφός μου είναι μόνο δυο χρόνια μικρότερός μου”! (βίντεο) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναταλία Γερμανού: «Ο σύντροφός μου είναι δυο χρόνια μικρότερός μου»

Η Ναταλία Γερμανού το βράδυ της Τέταρτης ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Direct του Τάκη Χατζή. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη...

Διαβάστε το στο Zougla

Ναταλία Γερμανού: «Ο σύντροφός μου είναι δυο χρόνια μικρότερός μου»

Η Ναταλία Γερμανού το βράδυ της Τέταρτης ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Direct του Τάκη Χατζή.  Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται»...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ναταλία Γερμανού: Ο σύντροφός της είναι εκτός χώρου

Η αποκάλυψη για τη προσωπική της ζωή που δεν την περιμέναμε

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Ναταλία Γερμανού: Ο σύντροφός μου είναι εκτός χώρου

Ναταλία Γερμανού: Ο σύντροφός μου είναι εκτός χώρου απάντησε η καλεσμένη του Τάκη Χατζή στο «Direct». Η παρουσιάστρια απαντάει για τις σχέσεις που είχε με μικρότερους άντρες, ενώ παραδέχεται πρώτη φορά πως είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο εκτός χώρου. «Έχει τύχει στις 10 σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου, οι μισές να είναι […] The post Ναταλία Γερμανού: Ο σύντροφός μου είναι εκτός χώρου appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της