Αλαφούζος: «Ιστορική στιγμή για τον Παναθηναϊκό - Τιμή για μένα να αποκτήσει η ομάδα το δικό της γήπεδο επί των ημερών μου»

12:50 - 20/11/2020

Αλαφούζος: «Ιστορική στιγμή για τον Παναθηναϊκό - Τιμή για μένα να αποκτήσει η ομάδα το δικό της γήπεδο επί των ημερών μου» 20/11/2020 Για ιστορική μέρα, που ανοίγει τον δρόμο για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα «στέγασης» του Παναθηναϊκού, έκανε λόγο ο Γιάννης Αλαφούζος λίγο μετά την υπογραφή του μνημονίου συναντίληψης όλων των εμπλεκομένων πλευρών για τη Διπλή Ανάπλαση. «Είναι μια ιστορική στιγμή για τον Παναθηναϊκό η σημερινή. Ένα όνειρο δεκαετιών, να αποκτήσει ο σύλλογος το σπίτι του, μπαίνει σε φάση υλοποίησης. Ο Παναθηναϊκός αλλάζει επίπεδο με το γήπεδο στο Βοτανικό. Το κύτταρο του συλλόγου, ο Αθλητικός Όμιλος, θα αποκτήσει επιτέλους τις εγκαταστάσεις

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλαφούζος: «Ιστορική στιγμή για τον Παναθηναϊκό – Αλλάζει επίπεδο»

Ιστορική για τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα ο Γιάννης Αλαφούζος ενώ τόνισε ότι ο σύλλογος αλλάζει επίπεδο με το Βοτανικό. Το άρθρο Αλαφούζος: «Ιστορική στιγμή για τον Παναθηναϊκό – Αλλάζει επίπεδο» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)