Γιούλικα Σκαφιδά: "Ήμουν η πρώτη που έκανα δοκιμαστικό για τον ρόλο της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες" (video)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιούλικα Σκαφιδά: Ήμουν η πρώτη που έκανα δοκιμαστικό για τον ρόλο της Ελένης στις «Άγριες Μέλισσες»
«Δεν μπορώ να φανταστώ ηθοποιό να υποδύεται αυτόν τον ρόλο καλύτερα από τη Μαρία Κίτσου. Η ματαιοδοξία, μέχρι ένα σημείο παιδιά!» παραδέχθηκε η γνωστή ηθοποιός
Διαβάστε το στο «Ήμουν η πρώτη που έκανα δοκιμαστικό για τον ρόλο της Ελένης στις “Άγριες Μέλισσες”»
Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη», το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένη η ηθοποιός...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιούλικα Σκαφίδα: Ήμουν η πρώτη που έκανε δοκιμαστικό για τη Λενιω στις Άγριες Μέλισσες
Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη», το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένη η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως είχε περάσει δοκιμαστικό για να αναλάβει το ρόλο της Ελένης στις «Άγριες Μέλισσες» του Ant1.
Διαβάστε το στο thebest.gr«Ήμουν η πρώτη που έκανα δοκιμαστικό για τον ρόλο της Ελένης στις “Άγριες Μέλισσες”»
Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη», το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένη η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως είχε περάσει δοκιμαστικό για να αναλάβει το ρόλο της Ελένης στις «Άγριες Μέλισσες» του Ant1. Τι συνέβη όμως στην συνέχεια και η Γιούλικα Σκαφιδά δεν υποδύθηκε την Ελένη Σταμίρη; «Ήμουν η πρώτη που έκανα δοκιμαστικό για τον […]
Διαβάστε το στο dete.gr