Γιούλικα Σκαφιδά: "Ήμουν η πρώτη που έκανα δοκιμαστικό για τον ρόλο της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες" (video)

00:41 - 24/11/2020

"Δεν μπορώ να φανταστώ ηθοποιό να υποδύεται αυτόν τον ρόλο καλύτερα από τη Μαρία Κίτσου"

Διαβάστε Περισσότερα στο patrasevents.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιούλικα Σκαφιδά: Ήμουν η πρώτη που έκανα δοκιμαστικό για τον ρόλο της Ελένης στις «Άγριες Μέλισσες»

«Δεν μπορώ να φανταστώ ηθοποιό να υποδύεται αυτόν τον ρόλο καλύτερα από τη Μαρία Κίτσου. Η ματαιοδοξία, μέχρι ένα σημείο παιδιά!» παραδέχθηκε η γνωστή ηθοποιός

Διαβάστε το στο

«Ήμουν η πρώτη που έκανα δοκιμαστικό για τον ρόλο της Ελένης στις “Άγριες Μέλισσες”»

Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη», το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένη η ηθοποιός...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιούλικα Σκαφίδα: Ήμουν η πρώτη που έκανε δοκιμαστικό για τη Λενιω στις Άγριες Μέλισσες

Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη», το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένη η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως είχε περάσει δοκιμαστικό για να αναλάβει το ρόλο της Ελένης στις «Άγριες Μέλισσες» του Ant1.

Διαβάστε το στο thebest.gr

«Ήμουν η πρώτη που έκανα δοκιμαστικό για τον ρόλο της Ελένης στις “Άγριες Μέλισσες”»

Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη», το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένη η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως είχε περάσει δοκιμαστικό για να αναλάβει το ρόλο της Ελένης στις «Άγριες Μέλισσες» του Ant1. Τι συνέβη όμως στην συνέχεια και η Γιούλικα Σκαφιδά δεν υποδύθηκε την Ελένη Σταμίρη; «Ήμουν η πρώτη που έκανα δοκιμαστικό για τον […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας