Κρούσματα σήμερα: Η Λάρισα στο κόκκινο - Καμία ΜΕΘ διαθέσιμη σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα
17:21 - 26/11/2020
Το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας φράκαρε. Μόνο σε λίγες ώρες εφημερίας έγιναν 26 εισαγωγές με κορονοϊό.Νέες εισαγωγές 26 ασθενών με κορονοϊό έγιναν κατά την εφημερίας, του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας -μεταξύ των οποίων ένα 11χρονο παιδί και ένα βρέφος 40 ημερών.
Παράλληλα ένας 70χρονος που χρειάστηκε εισαγωγή σε ΜΕΘ διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, καθώς πλέον οι κλίνες των Μονάδων στα δύο Νοσοκομεία της Λάρισας παρουσιάζουν απόλυτη πληρότητα -27 στο Γενικό Νοσοκομείο και 18 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.
Ανάλογη είναι η εικόνα στις ΜΕΘ και των νοσοκομείων σε Βόλο, Τρίκαλα και Καρδίτσα αλλά και στη Λαμία και τη Χαλκίδα, όπου χθες καλύφθηκε και το τελευταίο κρεβάτι. Σύμφωνα με τους σχεδιασ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr