Συγκλονίζει η Σούπερ Κική: “Στα 13, πήρα τα πρώτα μου ναρκωτικά” -“Έμεινα 2 χρόνια στη φυλακή” (Βίντεο)

01:36 - 27/11/2020

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο πλατό του Τhe 2night Show την Κική Λιτσάκη, τη γνωστή σε To άρθρο Συγκλονίζει η Σούπερ Κική: “Στα 13, πήρα τα πρώτα μου ναρκωτικά” -“Έμεινα 2 χρόνια στη φυλακή” (Βίντεο) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Super Κική: Στα 13, πήρα τα πρώτα μου ναρκωτικά- Τα δύο χρόνια στη φυλακή και η απεξάρτηση

Για πρώτη φορά η Κική Λιτσάκη μιλά από καρδιάς για την ενδοοικογενειακή βία, τα ναρκωτικά, την φυλακή, την απεξάρτηση! Απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Κική Λιτσάκη το βράδυ της Πέμπτης στο The 2night Show.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Συγκλονίζει η «Σούπερ Κική»: Η ενδοοικογενειακή βία, τα χρόνια στη φυλακή και η μάχη με τα ναρκωτικά [βίντεο]

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον πρώην συνεργάτη της, βρέθηκε η Κική Λιτσάκη ή αλλιώς «Σούπερ Κική», τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Με εξομολογητική διάθεση, η Youtuber μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, τη μάχη της με τα ναρκωτικά και τη φυλακή. «Ο πατέρας μου δεν ήταν το πρότυπο του πατέρα. Πέρασα... The post Συγκλονίζει η «Σούπερ Κική»: Η ενδοοικογενειακή βία, τα χρόνια στη φυλακή και η μάχη με τα ναρκωτικά [βίντεο] appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της