Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα η ημερίδα για τις Φυσικές Καταστροφές

13:05 - 18/11/2019

Με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 10:30  στο ξενοδοχείο «ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ» στην Πάτρα, η ημερίδα με θέμα: «Διεθνής Ημέρα για τη Μείωση των Φυσικών Καταστροφών». Την ημερίδα διοργάνωσε το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. / Παράρτημα Πελοποννήσου & Δυτ. Στερεάς Ελλάδας, ο Φορέας Διαχείρισης Χελμού-Βουραϊκού και το Τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Ν. Αχαΐας της Ν.Δ. Ανδρέας Κατσανιώτης, Ιάσων Φωτήλας και Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΔΕ Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής, ο πρώην Γενικός Γραμματέας

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ημερίδα του ΓΕΩΤΕΕ στην Πάτρα για τις φυσικές καταστροφές (φωτο)

Με επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 10:30 στην Πάτρα, η ημερίδα με θέμα: «Διεθνής Ημέρα για τη Μείωση των Φυσικών Καταστροφών». Την ημερίδα διοργάνωσε το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. – Παράρτημα Πελοποννήσου & Δυτ. Στερεάς Ελλάδας, ο Φορέας Διαχείρισης Χελμού-Βουραϊκού και το Τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ ... The post Ημερίδα του ΓΕΩΤΕΕ στην Πάτρα για τις φυσικές καταστροφές (φωτο) appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Η ημερίδα του ΓΕΩΤΕΕ στην Πάτρα για τις φυσικές καταστροφές (φωτο)

Με επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 10:30 στην Πάτρα, η ημερίδα με θέμα: «Διεθνής Ημέρα για τη Μείωση των Φυσικών Καταστροφών». Την ημερίδα διοργάνωσε το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. – Παράρτημα Πελοποννήσου & Δυτ. Στερεάς Ελλάδας, ο Φορέας Διαχείρισης Χελμού-Βουραϊκού και το Τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ … The post Η ημερίδα του ΓΕΩΤΕΕ στην Πάτρα για τις φυσικές καταστροφές (φωτο) appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

ΓΕΩΤΕΕ: Με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα για τις φυσικές καταστροφές (φωτο)

Ενημερώθηκαν για τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους