Αλμπάνης: «Η ΑΕΚ οφείλει να πρωταγωνιστεί - Να πάρουμε τη νίκη με Αστέρα - Πώς έχει το θέμα με το συμβόλαιό μου»

11:58 - 29/11/2020

Αλμπάνης: «Η ΑΕΚ οφείλει να πρωταγωνιστεί - Να πάρουμε τη νίκη με Αστέρα - Πώς έχει το θέμα με το συμβόλαιό μου» 29/11/2020 Ο Χρήστος Αλμπάνης μίλησε σε συνδρομητικό κανάλι για το κλίμα στην ΑΕΚ, τη συνέχεια για την ομάδα του, τον Αστέρα Τρίπολης, το συμβόλαιό του και τον Ντιέγκο Μαραντόνα. “Υπάρχει στεναχώρια μετά την ήττα από τη Ζόρια, αλλά πρέπει να αφήσουμε πίσω το ματς. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά”, είπε ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης για το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας για να αναφερθεί στην απογοήτευση των φιλάθλων της ΑΕΚ: “Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ οφείλει πάντα να κυριαρχεί και να πρωταγωνιστ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλμπάνης: «Η ΑΕΚ οφείλει πάντα να πρωταγωνιστεί – Επαναστάτης ο Μαραντόνα»

Μεταξύ άλλων ο Αλμπάνης σχολίασε το συμβόλαιο του και χαρακτήρισε επαναστάτη τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Το άρθρο Αλμπάνης: «Η ΑΕΚ οφείλει πάντα να πρωταγωνιστεί – Επαναστάτης ο Μαραντόνα» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Αλμπάνης : «Η ΑΕΚ οφείλει πάντα να πρωταγωνιστεί, σε εξέλιξη η ανανέωση του συμβολαίου μου»

Ο Χρήστος Αλμπάνης μίλησε για το ματς της ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας ότι η «Ένωση» πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί, ενώ δήλωσε ότι η ανανέωση του συμβολαίου βρίσκεται σε εξέλιξη.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)