Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος στο Ανάκτορο του Dolmabahçe με Τούρκο Υπουργό και τον Εκπρόσωπο του Ερντογάν

21:45 - 29/11/2020

ΦΑΝΑΡΙ -Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση, παρέστη στη συνάντηση που διοργάνωσαν, σήμερα, Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020, στο Ανάκτορο του Dolmabahçe, ο Εξοχ. Υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκικής Δημοκρατίας κ. Abdulhamit Gül και ο Εξοχ. Πρέσβης κ. İbrahim Kalın, Εκπρόσωπος της Τουρκικής Προεδρίας, με τους επί κεφαλής και εκπροσώπους των μη μουσουλμανικών θρησκευτικών […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

O Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος συναντήθηκε με τον υπουργό Δικαιοσύνης της Τουρκίας και τον εκπρόσωπο της Τουρκικής Προεδρίας

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση, πήγε στη συνάντηση που διοργάνωσαν στο Ανάκτορο του Ντολμάμπαχτσε, ο υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκικής Δημοκρατίας, Αμπντουλχαμίτ Γκιουλ ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο O Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος συναντήθηκε με τον υπουργό Δικαιοσύνης της Τουρκίας και τον εκπρόσωπο της Τουρκικής Προεδρίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο