Με δάκρυα αρνήθηκε την κατηγορία για αμέλεια ο γιατρός του Ντιέγκο Μαραντόνα, Λεοπόλντ Λούκε

23:01 - 29/11/2020

ΚΟΣΜΟΣ  Ο Λεοπόλντ Λούκε ήταν προσωπικός γιατρός και φίλος του Ντιέγκο Μαραντόνα και έδωσε συνέντευξη στα ΜΜΕ της Αργεντινής μετά το σάλο και τις κατηγορίες για αμέλεια για τον θάνατό του. Ο ίδιος δήλωσε ότι ο Ντιέγκο έδιωχνε τους γιατρούς και υποστήριξε ότι ο ίδιος δεν ήταν αρμόδιος για να τον μεταφέρει σε ψυχιατρική κλινική. «Ήρθε απρόσμενα η αστυνομία, δεν μου έχουν απαγγείλει κατηγορίες, δεν έχω τέτοια ενημέρωση. Είναι η δουλειά τους, τους καταλαβαίνω, τους δώσαμε κάθε πληροφορία που μας ζήτησαν. Πήραν τον ιατρικό φάκελο του Ντιέγκο από όλες τις επισκέψεις του Μαραντόνα και υλικό από τους υπολογιστές. Είμαι στην απόλυτη διάθεση της δικαιοσύνης, ξέρω τι έκανα, ξέρω πώς το έκανα, για τον Ντιέγ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)