Πέτσας: Διάγγελμα Μητσοτάκη για το lockdown στα τέλη της εβδομάδας

16:56 - 30/11/2020

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, αποκάλυψε ότι στα τέλη της εβδομάδας ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει μήνυμα για το πώς θα κινηθεί η χώρα μετά τις 7 Δεκεμβρίου οπότε και -επισήμως- λήγει η προθεσμία για το lockdown. «Ο πρωθυπουργός συλλέγει τα στοιχεία από τους επιστήμονες και αναμένεται να τοποθετηθεί προς το τέλος της εβδομάδας για ... The post Πέτσας: Διάγγελμα Μητσοτάκη για το lockdown στα τέλη της εβδομάδας appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέο διάγγελμα Μητσοτάκη για το τι θα γίνει μετά τις 7 Δεκεμβρίου

Συγχαρητήρια από την κυβέρνηση στους πατρινούς για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την εορτή του Πολιούχου

Διαβάστε το στο thebest.gr

Lockdown - Πέτσας: Διάγγελμα Μητσοτάκη στο τέλος της εβδομάδας

Πολιτική  Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό MAX FM ότι στα τέλη της εβδομάδας ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει μήνυμα για το πώς θα κινηθεί η χώρα μετά τις 7 Δεκεμβρίου και αν θα συνεχιστεί το lockdown. «Η ατομική συμπεριφορά όλων μας μπορεί να μας οδηγήσει στον θρίαμβο ή την ήττα», επισήμανε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Ο Στέλιος Πέτσας απευθύνει επίσης έκκληση σε όλους τους πολίτες «να συμβάλλουν με διαφορετικό, αλλά εξίσου σπουδαίο τρόπο, στην αντιμετώπιση της πανδημίας, στον κοινό σκοπό που είναι να μπορέσουμε να περάσουμε απέναντι».  «Είμαστε στο μέσο του ποταμού και πρέπει να περάσουμε απέναντι μέσα από

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Διάγγελμα Μητσοτάκη για το lockdown

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Μήνυμα του Πρωθυπουργού για το lockdown στο τέλος της βδομάδας

Τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. The post Μήνυμα του Πρωθυπουργού για το lockdown στο τέλος της βδομάδας appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Πέτσας: Μήνυμα Μητσοτάκη για το lockdown στο τέλος της εβδομάδας

Κάπως θετικό χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας το γεγονός ότι μειώνονται τα κρούσματα και απέδωσε τον χαμηλό ρυθμό της μείωσης στην κόπωση του πληθυσμού. Στο τέλος της εβδομάδας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να τοποθετηθεί για το τι θα γίνει με το lockdown μετά τις 7 Δεκεμβρίου. Όπως γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο πρωθυπουργός […]

Διαβάστε το στο mononews.gr

Μητσοτάκης: Διάγγελμα για το lockdown – Πότε θα γίνει

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην αποκάλυψη ότι στα τέλη της εβδομάδας ο πρωθυπουργός θα απευθύνει μήνυμα για το πώς θα κινηθεί η χώρα μετά τις 7 Δεκεμβρίου, προέβη ο Στέλιος Πέτσας. Το άρθρο Μητσοτάκης: Διάγγελμα για το lockdown – Πότε θα γίνει εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Διάγγελμα Μητσοτάκη για το lockdown

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Ο Στέλιος Πέτσας αποκάλυψε ότι στα τέλη της εβδομάδας ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει πως θα κινηθεί η χώρα μετά τις 7 Δεκέμβρη.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Διάγγελμα Μητσοτάκη για το lockdown

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Ο Στέλιος Πέτσας αποκάλυψε ότι στα τέλη της εβδομάδας ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει πως θα κινηθεί η χώρα μετά τις 7 Δεκέμβρη.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agrinionews.gr

Παράπονα για τα χόρτα στη νησίδα- περιορισμένη ορατότητα για τους οδηγούς στο 1ο χλμ της Ε.Ο.Αγρινίου – Θέρμου

Β’ ΕΛΜΕ: μεγάλη αποχή, νίκη Συμμαχίας, ΔΑΚΕ σε ελεύθερη πτώση

Παγκόσμια εβδομάδα ανοσοποίησης – Δράση στο ΚΔΑΠ Κανδήλας

Το 1ο ΕΠΑΛ Μεσολογγίου στις «Μαθηματικές Προ(σ)κλήσεις στον 21ο αιώνα»

«Της άνοιξης και της Λαμπρής» – Κέρδισε τις εντυπώσεις η εκδήλωση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης Αγρινίου

Θέρμο: «Έφυγε» ο Λάμπρος Λόης, μια εμβληματική μορφή…