#Διάγγελμα Μητσοτάκη

Εκλογές 2023: Πότε το Διάγγελμα Μητσοτάκη – Δώρο Πάσχα και νέο επίδομα

Newsique.gr
Η 9η Απριλίου 2023 φαίνεται να είναι η επικρατέστερη ημερομηνία για τις εκλογές στην Ελλάδα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου. Οι πρώτες κάλπες, λοιπόν, αναμένεται να στηθούν την Κυριακή των Βαΐων, ενώ ο δεύτερος γύρος είναι πιθανό να διεξαχθεί στις 14 Μαΐου, όταν και θα γίνουν […] Το άρθρο Εκλογές 2023: Πότε το Διάγγελμα Μητσοτάκη – Δώρο Πάσχα και νέο επίδομα εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
21:18 23/01/2023

Διάγγελμα Μητσοτάκη προς τους Έλληνες: ΑΛΛΑΞΤΕ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ – Προ των πυλών ο ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ, vid

el.gr
Η «λύση» στο πρόβλημα με συνταγή Μεγάλης Επανεκκίνησης... Το άρθρο Διάγγελμα Μητσοτάκη προς τους Έλληνες: ΑΛΛΑΞΤΕ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ – Προ των πυλών ο ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ, vid εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
19:32 05/05/2022

Live: Διάγγελμα Μητσοτάκη για το ηλεκτρικό ρεύμα και τα νέα μέτρα στήριξης για την ενεργειακή κρίση

NewsBomb
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός απευθύνεται στους Έλληνες πολίτες και ανακοινώνει τα μέτρα στήριξης για να αντιμετωπιστεί η ενεργειακή κρίση και…Περισσότερα...
18:58 05/05/2022

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Τα ρεύμα για το ρεύμα που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός

Newsique.gr
Σήμερα στις 19.00 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα κάνει ανακοινώσεις για το ζήτημα των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος. Αύριο Παρασκευή, στις 8.30 στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, θα γίνει εξειδίκευση των μέτρων από τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον Γενικό Γραμματέα […] Το άρθρο Διάγγελμα Μητσοτάκη: Τα ρεύμα για το ρεύμα που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
12:06 05/05/2022

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Γιατί βγήκε αξύριστος. Ποιοι και πώς παίρνουν επιταγές ακρίβειας, βενζίνης, ρεύματος

fimes.gr
Τα μέτρα θα ισχύσουν για Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο – Πώς θα απορροφηθούν οι αυξήσεις στα καύσιμα; «Δεν πρόκειται, για να φανώ προσωρινά ευχάριστος, να υπονομεύσω την αναπτυξιακή πορεία του τόπου» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός. Αξύριστος και με κορωνοϊό βγήκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε διάγγελμα από το σπίτι του προκειμένου να δείξει ότι ακόμα και σε […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Διάγγελμα Μητσοτάκη: Γιατί βγήκε αξύριστος. Ποιοι και πώς παίρνουν επιταγές ακρίβειας, βενζίνης, ρεύματος.
19:26 16/03/2022

Ευχάριστα νέα: Διάγγελμα Μητσοτάκη τις επόμενες ώρες

diaforetiko.gr
Ευχάριστα νέα: Διάγγελμα Μητσοτάκη τις επόμενες ώρες Από ώρα σε ώρα σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μήνυμά του στον ελληνικό λαό θα μιλήσει για τις πρόσθετες παρεμβάσεις της κυβέρνησης για την ανακούφιση των ευάλωτων πολιτών ενώ αύριο θα ανακοινωθεί το πακέτο των μέτρων στήριξης κατά της ακρίβειας, που θα περιλαμβάνει επιπλέον των επιδοτήσεων […]
15:38 16/03/2022

Διάγγελμα Μητσοτάκη τις επόμενες ώρες – Την Πέμπτη οι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα – Πώς θα δοθεί η επιδότηση στα καύσιμα

eleftherostypos.gr
Από ώρα σε ώρα σύμφωνα με πληροφορίες  ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μήνυμά του στον ελληνικό λαό θα μιλήσει για τις πρόσθετες παρεμβάσεις της κυβέρνησης για την ανακούφιση των ευάλωτων πολιτών ενώ αύριο θα ανακοινωθεί το πακέτο των μέτρων στήριξης κατά της ακρίβειας, που θα περιλαμβάνει επιπλέον των επιδοτήσεων στα τιμολόγια... The post Διάγγελμα Μητσοτάκη τις επόμενες ώρες – Την Πέμπτη οι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα – Πώς θα δοθεί η επιδότηση στα καύσιμα appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
11:36 16/03/2022

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Το παρασκήνιο πίσω από αυτό – Γιατί αποφασίστηκαν αυτά τα μέτρα

eleftherostypos.gr
Η σταθερή επιδίωξη να μείνουν η κοινωνία και οικονομία ανοιχτές, με αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης πρώτης και τρίτης δόσης κυρίως για τις ηλικίες άνω των 60 ετών, οδήγησε το Μέγαρο Μαξίμου στη λήψη των στοχευμένων συμπληρωματικών μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προσαρμόζοντας για μία ακόμη φορά τη στρατηγική που... The post Διάγγελμα Μητσοτάκη: Το παρασκήνιο πίσω από αυτό – Γιατί αποφασίστηκαν αυτά τα μέτρα appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
07:08 21/11/2021

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Απαγόρευση εισόδου ανεμβολίαστων σε κλειστούς χώρους, θα λήγει στο επτάμηνο το πιστοποιητικό εμβολιασμού των άνω των 60

eleftherostypos.gr
Μήνυμα προς τον ελληνικό λαό απευθύνει αυτήν την ώρα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα. Το εμβόλιο δίνει τη νίκη στον άνθρωπο τόνισε ο πρωθυπουργός στο διάγγελμά του. Τόνισε ότι 575.000 πολίτες στην Ελλάδα άνω των 60 ετών δεν έχουν εμβολιαστεί και κινδυνεύουν. Ο πρωθυπουργός ζήτησε... The post Διάγγελμα Μητσοτάκη: Απαγόρευση εισόδου ανεμβολίαστων σε κλειστούς χώρους, θα λήγει στο επτάμηνο το πιστοποιητικό εμβολιασμού των άνω των 60 appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
19:42 18/11/2021

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Αποκλείονται οι ανεμβολίαστοι από όλους τους κλειστούς χώρους και πέραν της εστίασης! Τα πέντε νέα μέτρα

Newsit
Live το τηλεοπτικό μήνυμα που στέλνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους πολίτες για τον κορονοϊό και τα μέτρα προστασίας.           Το εμβόλιο του κορονοϊού, οι ανεμβολίαστοι και τα Χριστούγεννα στο επίκεντρο του μηνύματος του Πρωθυπουργού.   “Θα ανακοινώσω τις αποφάσεις της κυβέρνησης για το πώς πρέπει να προχωρήσουμε. Παντού, το εμβόλιο δίνει τη ... Περισσότερα To άρθρο Διάγγελμα Μητσοτάκη: Αποκλείονται οι ανεμβολίαστοι από όλους τους κλειστούς χώρους και πέραν της εστίασης! Τα πέντε νέα μέτρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:40 18/11/2021

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Υπογράψαμε συμβόλαιο τιμής να μην ξανακλείσουμε, με ασπίδα το εμβόλιο

Newsit
Live το τηλεοπτικό μήνυμα που στέλνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους πολίτες για τον κορονοϊό και τα μέτρα προστασίας.           Το εμβόλιο του κορονοϊού, οι ανεμβολίαστοι και τα Χριστούγεννα στο επίκεντρο του μηνύματος του Πρωθυπουργού.   “Θα ανακοινώσω τις αποφάσεις της κυβέρνησης για το πώς πρέπει να προχωρήσουμε. Παντού, το εμβόλιο δίνει τη ... Περισσότερα To άρθρο Διάγγελμα Μητσοτάκη: Υπογράψαμε συμβόλαιο τιμής να μην ξανακλείσουμε, με ασπίδα το εμβόλιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:36 18/11/2021

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Ο πρωθυπουργός οφείλει επιτέλους να πει την αλήθεια!

olympia.gr
Σήμερα ο Μητσοτάκης θα προβεί σε βαρυσήμαντες δηλώσεις σχετικές με την τρέχουσα πανδημία. Οποία πανδημία δεν κουράζεται να «τρέχει» διχάζοντας λαούς διεθνώς ως εκ τούτου, και στην Ελλάδα. Και έτσι προέκυψαν τα βιαστικά και λόγω ανάγκης (συν της οικονομικής «ανάγκης» των φαρμακοβιομηχανιών) εμβόλια που διοχετεύθηκαν άμεσα στην «αγορά» της υγείας, αποδειχθέντα ούτω ανεπαρκή έναντι των […] Διάγγελμα Μητσοτάκη: Ο πρωθυπουργός οφείλει επιτέλους να πει την αλήθεια! - olympia
11:04 18/11/2021

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Τι ώρα, τι θα πει, πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα

eleftherostypos.gr
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προχωρήσει σήμερα, Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου, σε νέο μήνυμα προς τον ελληνικό λαό. Στο διάγγελμά του, που θα γίνει το απόγευμα γύρω στις 6, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί και στον τρόπο που θα κάνουμε Χριστούγεννα, επαναλαμβάνοντας, κατά τις πληροφορίες, πως δεν θα ληφθούν νέα μέτρα... The post Διάγγελμα Μητσοτάκη: Τι ώρα, τι θα πει, πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
11:00 18/11/2021

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Τι ανακοινώνει, πιστοποιητικά εμβολιασμού, εκπλήξεις για Χριστούγεννα

fimes.gr
Τι εκπλήξεις μπορεί να κρύβει το διάγγελμα Μητσοτάκη για τα Χριστούγεννα και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού; Σε μια συνολική αποτίμηση για την διαχείριση της πανδημίας έως σήμερα και τον οδικό χάρτη μέχρι τα Χριστούγεννα αναμένεται να κινηθεί το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός στο μήνυμα του, που θα μεταδοθεί πιθανότατα το απόγευμα, θα περιγράψει την […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Διάγγελμα Μητσοτάκη: Τι ανακοινώνει, πιστοποιητικά εμβολιασμού, εκπλήξεις για Χριστούγεννα.
08:30 18/11/2021

Επιχείρηση «εμβολιαστείτε μέχρι τα Χριστούγεννα» – Διάγγελμα Μητσοτάκη εν μέσω έξαρσης της πανδημίας

in.gr
Ο Μητσοτάκης δεν αναμένεται να ανακοινώσει νέα μέτρα, ωστόσο έχει ξεκαθαριστεί από την κυβέρνηση πως τα μέτρα που αφορούν τους ανεμβολίαστους δεν πρόκειται να αλλάξουν μέσα στις γιορτές.
14:04 17/11/2021

Διάγγελμα Μητσοτάκη αύριο ενόψει Χριστουγέννων

Newsit
To άρθρο Διάγγελμα Μητσοτάκη αύριο ενόψει Χριστουγέννων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:48 17/11/2021

ΕΚΤΑΚΤΟ! Διάγγελμα Μητσοτάκη στις 21.00 – Έχει στριμωχτεί η κυβέρνηση!!!

el.gr
Ξέχασαν και κορωνοϊούς και τα πάντα... Το άρθρο ΕΚΤΑΚΤΟ! Διάγγελμα Μητσοτάκη στις 21.00 – Έχει στριμωχτεί η κυβέρνηση!!! εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
20:24 05/08/2021

Βάσεις αποκλεισμού για 12.000 υποψηφίους

efsyn.gr
Πέρυσι έμπαιναν σε κάποια σχολή, φέτος μένουν εκτός/Διάγγελμα Μητσοτάκη: Αμφιλεγόμενα μέτρα εκφοβισμού και τιμωρίας/Οι εργοδότες αυθαιρετούν με την ανοχή του κράτους.
07:50 13/07/2021

Τέλος ο χορός σε μπαρ και κλαμπ - Μόνο καθήμενοι από 16/7 στην εστίαση

ieidiseis.gr
«Φρένο» στη διασκέδαση σε κλειστούς χώρους της εστίασης, όπως μπαρ και καφέ βάζει η κυβέρνηση, με στόχο να αναχαιτίσει την άνοδο των κρουσμάτων.Με νέα μέτρα θα λειτουργήσει η εστίαση στους κλειστούς χώρους από την Παρασκευή 16 Ιουλίου, καθώς θα απαγορεύεται ο χορός και οι όρθιοι πελάτες. Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σε καφε, μπαρ και κλαμπ θα επιτρέπονται μόνο καθήμενοι πελάτες από τις 16/7, ενώ η είσοδος στους κλειστούς χώρους θα είναι μόνο για εμβολιασμένους. «Η ψυχαγωγία, είτε σε ανοικτούς είτε σε κλειστούς χώρους, θα αφορά μόνο καθήμενους και όχι όρθιους, ώστε να μην ευνοείται η μετάδοση του ιού. Τα καταστήματα θα έχουν, πλέον, τη δυνατότητα περισσότερων τραπεζοκαθισμάτων. Όμως και οι έ
19:44 12/07/2021

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Αυτές είναι οι κατηγορίες των εργαζομένων – Διάγγελμα Μητσοτάκη

ergasiakanea.eu
Σαφές μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν θα ξανακλείσει και δεν θα μπει σε lockdown έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοινώνοντας τις κατηγορίες των εργαζομένων που πλέον ο εμβολιασμός θα είναι υποχρεωτικός. Ειδικότερα, στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός ανέφερε τις κατηγορίες των εργαζομένων που πλέον υποχρεώνονται να εμβολιαστούν και αυτές είναι: «Ετσι,... Source
19:42 12/07/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load