Περιχαρής Μπογδάνος: «Μπήκαμε στα Εξάρχεια» - Διάβασε μήνυμα ΜΑΤατζή (Video)

20:49 - 18/11/2019

ΠολιτικήMEDIA  Δεν έκρυβε την ικανοποίησή του για την αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια, μετά την μεγάλη πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου, ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και προκαλώντας τις... απορίες των συνομιλητών του, ο Κ. Μπογδάνος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σήμερα αισθάνομαι καλύτερα από όλους. Θα σας διαβάσω ένα μήνυμα από φίλο μου ΜATατζή: "Σήμερα λειτούργησε το σύστημα. Εξάρχεια μπήκαμε με τις πρώτες φωτοβολίδες και τα μαζέψαμε. Στην πορεία μου δεν έπεσε ούτε μπουκάλι"». Και δεν σταμάτησε εκεί: «Δεν ξέρω αν ήταν τουρίστας ο κ. Τσίπρας στην πορεία. Δεν πρόκειται να μείνω σε αυτό. Τουρίστας όλα αυτά τα χρόνια ήταν η ελληνική Δημοκρατία. Χθες κάνοντας κ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπογδάνος: «Μπήκαμε στα Εξάρχεια» – Διάβασε μήνυμα ΜΑΤατζή (Video)

Δεν έκρυβε την ικανοποίησή του για την αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια, μετά την μεγάλη πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου, ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και προκαλώντας τις… απορίες των συνομιλητών του, ο Κ. Μπογδάνος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σήμερα αισθάνομαι καλύτερα από όλους. Θα σας διαβάσω ένα μήνυμα από φίλο μου ΜATατζή: […] The post Μπογδάνος: «Μπήκαμε στα Εξάρχεια» – Διάβασε μήνυμα ΜΑΤατζή (Video) appeared first on Newsone.gr.

Διαβάστε το στο newsone.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)