Περιχαρής Μπογδάνος: «Μπήκαμε στα Εξάρχεια» - Διάβασε μήνυμα ΜΑΤατζή (Video)
20:49 - 18/11/2019
ΠολιτικήMEDIA
Δεν έκρυβε την ικανοποίησή του για την αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια, μετά την μεγάλη πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου, ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και προκαλώντας τις... απορίες των συνομιλητών του, ο Κ. Μπογδάνος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σήμερα αισθάνομαι καλύτερα από όλους. Θα σας διαβάσω ένα μήνυμα από φίλο μου ΜATατζή: "Σήμερα λειτούργησε το σύστημα. Εξάρχεια μπήκαμε με τις πρώτες φωτοβολίδες και τα μαζέψαμε. Στην πορεία μου δεν έπεσε ούτε μπουκάλι"».
Και δεν σταμάτησε εκεί: «Δεν ξέρω αν ήταν τουρίστας ο κ. Τσίπρας στην πορεία. Δεν πρόκειται να μείνω σε αυτό. Τουρίστας όλα αυτά τα χρόνια ήταν η ελληνική Δημοκρατία. Χθες κάνοντας κ
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπογδάνος: «Μπήκαμε στα Εξάρχεια» – Διάβασε μήνυμα ΜΑΤατζή (Video)
Δεν έκρυβε την ικανοποίησή του για την αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια, μετά την μεγάλη πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου, ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και προκαλώντας τις… απορίες των συνομιλητών του, ο Κ. Μπογδάνος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σήμερα αισθάνομαι καλύτερα από όλους. Θα σας διαβάσω ένα μήνυμα από φίλο μου ΜATατζή: […]
The post Μπογδάνος: «Μπήκαμε στα Εξάρχεια» – Διάβασε μήνυμα ΜΑΤατζή (Video) appeared first on Newsone.gr.
Διαβάστε το στο newsone.gr