Προκριματικά Euro 2020: Στα τελικά Δανία και Ελβετία! Εννέα γκολ η Ιταλία

00:00 - 19/11/2019

Η Δανία απέσπασε την ισοπαλία που χρειαζόταν στην έδρα της Ιρλανίδας (1-1) και... συνόδευσε την Ελβετία στα τελικά του Euro 2020. “Απόλυτη” η Ιταλία, “διέσυρε” με 9-1 την Αρμενία! “Πεντάρα” της Ισπανίας στη Ρουμανία. To άρθρο Προκριματικά Euro 2020: Στα τελικά Δανία και Ελβετία! Εννέα γκολ η Ιταλία δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρoκριματικά Euro 2020: Ουγγαρία, Ουαλία και Σλοβακία για ένα «εισιτήριο»

Σήμερα (19/11) ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων του Euro 2020 με τα τελευταία «εισιτήρια» πριν τα μπαράζ να κρίνονται. Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)! Πλούσιο είναι το σημερινό (19/11) πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2020, αφού το κυρίως… πιάτο περιλαμβάνει δέκα παιχνίδια, όμως […] The post Πρoκριματικά Euro 2020: Ουγγαρία, Ουαλία και Σλοβακία για ένα «εισιτήριο» appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Euro 2020: Στα τελικά Δανία και Ελβετία

Η Δανία άντεξε στο Δουβλίνο, με το 1-1 άφησε έξω την Ιρλανδία και προκρίθηκε στην τελική φάση του Euro 2020. Στα τελικά και η Ελβετία με εξάρα στο Γιβραλτάρ. Δέκα στα δέκα με εννιάρα η Ιταλία, πεντάρα η Ισπανία. Μετά το Βέλγιο, την Ιταλία, τη Ρωσία, την Πολωνία, την Ουκρανία, την Ισπανία, την Τουρκία, τη […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Προκριματικά Euro 2020: Στα τελικά Δανία και Ελβετία. Εννέα γκολ η Ιταλία

Η Δανία απέσπασε την ισοπαλία που χρειαζόταν στην έδρα της Ιρλανίδας (1-1) και… συνόδευσε την Ελβετία στα τελικά του Euro 2020. “Απόλυτη” η Ιταλία, “διέσυρε” με 9-1 την Αρμενία! “Πεντάρα” της Ισπανίας στη Ρουμανία. Δανία, Ελβετία και Ιρλανδία έπαιξαν τα… ρέστα τους για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2020, αλλά οι δύο πρώτες ήταν […] The post Προκριματικά Euro 2020: Στα τελικά Δανία και Ελβετία. Εννέα γκολ η Ιταλία appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Ολοκληρώθηκαν αιολικά πάρκα 40 MWστη Δυτική Μακεδονία

Στο αυτόφωρο με εντολή Τασούλα ο νταής βουλευτής - Στη ΓΑΔΑ ο βουλευτής Φλώρος μετά τις μπουνιές στον βουλευτή Γραμμένο

Την Πέμπτη, 25 Απριλίου, κυκλοφορεί το νέο φύλλο της Εφημερίδας «Κιβωτός της Ορθοδοξίας»

Ελληνικές εξαγωγές: Ποιοι κλάδοι άντεξαν και ποιοι όχι την τριπλή διεθνή πίεση

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στον Γιάννη Καλλιάνο: Οι γιατροί με επιστημονικά κριτήρια παίρνουν τις αποφάσεις για τις ΜΕΘ

Τζένη Μπαλατσινού: «Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία»