J2US: Έκλεψε τις εντυπώσεις η εμφάνιση του Βασίλη Καρρά

12:52 - 06/12/2020

Με επιτυχίες όπως Πριγκηπέσσα, Όπως παλιά, Θα μου κλείσεις το σπίτι, Κάτω τα χέρια σου, Άλλοθι, Τηλεφώνησε μου, Ψυχολογικά, Και πάω πάω, Περιττό να σου πω, Άστη να λέει και Ποια με καταράστηκε, ο Βασίλης Καρράς «απογείωσε» τη βραδιά!Στο χθεσινό (5/12) «J2US» καλεσμένος ήταν ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος δε χρειάστηκε παρά να ανέβει στη σκηνή για να «ξεσηκώσει» όλο το πλατό του Open. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής «απογείωσε» τη βραδιά ερμηνεύοντας επιτυχίες όπως τα τραγούδια Πριγκηπέσσα, Όπως παλιά, Θα μου κλείσεις το σπίτι, Κάτω τα χέρια σου, Άλλοθι, Τηλεφώνησε μου, Ψυχολογικά, Και πάω πάω, Περιττό να σου πω, Άστη να λέει και Ποια με καταράστηκε. Η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά