Γιάννης Μπέζος στον Τάκη Χατζή: Δεν έχω φίλους κολλητούς, δεν ψήφισα Τσίπρα

10:23 - 10/12/2020

Ο Γιάννης Μπέζος απάντησε στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή στο χθεσινό «Τάκης Χατζής DIRECT» από τη συχνότητα του Alpha.Ο Γιάννης Μπέζος δεν μάσησε τα λόγια του στην χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάκη Χατζή, χθες Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου. Ο γνωστός ηθοποιός που δεν δίστασε στο παρελθόν να πικράνει συναδέλφους και θαυμαστές με τη στάση και τις απόψεις του, έδωσε «DIRECT» απαντήσεις στα ερωτήματα που του έθεσε ο δημοσιογράφος. Μερικές από τις απαντήσεις του που θα συζητηθούν: Για τους φίλους: «Φίλους κολλητούς, κολλητούς δεν έχω. Επιλεκτικός είμαι, δύσκολος δεν είμαι. Επιλέγω εγώ με ποιους θα επικοινωνήσω. Στα επαγγελματικά δεν με νοιάζει και τόσο πολύ, επειδή με ενδιαφέρει το α

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Μπέζος στον Τάκη Χατζή: Για αυτούς τους ηλίθιους μιλούσα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Direct του Τάκη Χατζή στον ALPHA και όταν ρωτήθηκε για την επίμαχη δήλωση πως δεν “θέλει να μιλάει με ηλίθιους”, απάντησε: “Είναι αυτοί που προσπαθείς να τους πείσεις ότι ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή και δε βγαίνει από τη Δύση”. Ο Γιάννης Μπέζος αναφέρθηκε και σε […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά