Baby loading: Προσεχώς γονείς Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα (φώτο)

11:48 - 10/12/2020

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι Χριστίνα και Σάκη Τανιμανίδη, ανακοίνωσαν πριν από λίγα λεπτά πως ο «πελαργός» τους... «χτύπησε» την πόρτα. Η «μπόμπα» Χριστίνα, με μια φωτογραφία στο Instagram, γνωστοποίησε στους χιλιάδες followers της πως επιτέλους θα γίνει μανούλα. Συγκεκριμένα έγραψε: «Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! ♥️ ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα». View this post on Instagram A post shared b

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα περιμένουν δίδυμα

Θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. 

Διαβάστε το στο

To πρώτο τους παιδί παιδί περιμένουν Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα

«Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται» έγραψε η μέλλουσα μητέρα

Διαβάστε το στο thebest.gr

Για πρώτη φορά γονείς Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα: Περιμένουν δίδυμα

Με μία ανάρτησή της στο instagram η Χριστίνα Μπόμπα, κοινοποίησε την ευχάριστη είδηση ότι θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Η ίδια δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη, έγραψε: «Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της... The post Για πρώτη φορά γονείς Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα: Περιμένουν δίδυμα appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις