Καιρός σήμερα: ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο για Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου
06:07 - 11/12/2020
ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ: Σήμερα Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ αναμένεται στη δυτική Ελλάδα από το απόγευμα εκ νέου επιδείνωση του καιρού με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρώτες πρωινές και τις βραδινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά βελτιωμένος καιρός, μετά το μεσημέρι όμως θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα νότια, σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας κυρίως από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι, στα πελάγη 7 μποφόρ.
Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 11 Δεκεμβρίου
Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας - Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.
Διαβάστε το στο fosonline.grΚαιρός σήμερα: Η πρόγνωση για την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020
Καιρός σήμερα: Δείτε την αναλυτική πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020.
Διαβάστε το στο pagenews.grΚαιρός σήμερα: Η πρόγνωση για την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020
Καιρός σήμερα: Δείτε την αναλυτική πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020.
Διαβάστε το στο