Βιτριόλι: Ξεσπάει η Ιωάννα – Δήλωση ποταμός κατά της 35χρονης

16:09 - 14/12/2020

Μετά από παράκληση της Ιωάννας Παλιοσπύρου (θύμα επίθεσης με καυστικό υγρό-βιτριόλι που έλαβε χώρα την 20η Μαΐου 2020), σας παραθέτω αυτούσια την δήλωσή της, με ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Βιτριόλι: Ξεσπάει η Ιωάννα – Δήλωση ποταμός κατά της 35χρονης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βιτριόλι: Ξεσπάει η Ιωάννα – «Είναι η ζωή μου και δεν είναι Άρλεκιν»

Lamianow.gr Βιτριόλι: Ξεσπάει η Ιωάννα – «Είναι η ζωή μου και δεν είναι Άρλεκιν» Με μία οργισμένη δήλωση, η 34χρονη Ιωάννα, θύμα της επίθεσης με βιτριόλι που συντάραξε το Πανελλήνιο τον περασμένο Μάιο, απαντά σε ισχυρισμούς από την πλευρά της κατηγορουμένης, δια μέσω του συνηγόρου της. Η 34χρονη ξεκαθαρίζει πως σκοπός της 35χρονης κατηγορούμενης ήταν να την σκοτώσει. «Δεν είναι «Άρλεκιν»» αναφέρει χαρακτηριστικά η 34χρονη, προσθέτοντας «πρόκειται για την […] Βιτριόλι: Ξεσπάει η Ιωάννα – «Είναι η ζωή μου και δεν είναι Άρλεκιν» LamiaNow News

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Η κυβέρνηση Τραμπ ξεκίνησε να δημοσιοποιεί τα αρχεία της υπόθεσης Επστάιν: Φωτογραφίες με Κλίντον, Μάικλ Τζάκσον και Μικ Τζάγκερ

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, κρινόμαστε για τις επιλογές μας»

Μπαρτζώκας μετά το Ολυμπιακός – Βιλερμπάν: «Σημαίνει πολλά που ο κόσμος φώναζε το όνομά μου»

Ντόρτμουντ – Γκλάντμπαχ 2-0: Ξανά στη δεύτερη θέση οι Βεστφαλοί, πλησίασαν την Μπάγερν Μονάχου στην κορυφή της Bundesliga

Μπολόνια – Ίντερ 1-1 (3-2 πεν): Ο Ιμόμπιλε έστειλε τους «ροσομπλού» στον τελικό του ιταλικού Super Cup

ΗΠΑ: Δολοφόνησε την δημοσιογράφο σύζυγό του και αυτοκτόνησε μπροστά στον 3χρονο γιο τους