Ο Γαλλίας Εμμανουήλ στην Δοξολογία για την 2η επέτειο της Ενωτικής Συνόδου του Κιέβου

19:15 - 15/12/2020

Ι.Μ. ΓΑΛΛΙΑΣ: Δοξολογία ετελέσθη σήμερα το μεσημέρι στην Αγία Σοφία Κιέβου για την δεύτερη επέτειο της Ενωτικής Συνόδου του 2018. Η Δοξολογία έλαβε χώρα αμέσως μετά την τακτική Συνεδρία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ουκρανίας. Ομίλησε ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ουκρανίας, Μακαριώτατος Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ.κ. Επιφάνιος, ακολούθως απηύθυνε χαιρετισμό του […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Γαλλίας στη Δοξολογία για την δεύτερη επέτειο της Ενωτικής Συνόδου του Κιέβου

Δοξολογία ετελέσθη σήμερα το μεσημέρι στην Αγία Σοφία Κιέβου για την δεύτερη επέτειο της Ενωτικής Συνόδου του 2018. Η Δοξολογία έλαβε χώρα αμέσως μετά την τακτική Συνεδρία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ουκρανίας. Το άρθρο Ο Σεβ. Μητροπολίτης Γαλλίας στη Δοξολογία για την δεύτερη επέτειο της Ενωτικής Συνόδου του Κιέβου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο