GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις των κριτών μετά τον μεγάλο τελικό

10:31 - 16/12/2020

16 Δεκεμβρίου, 2020 Και η απάντηση του Γιώργου Καράβα στις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου Μεγάλος νικητής του φετινού GNTM ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και η εκπομπή «Ευτυχείτε» εξασφάλισε τις πρώτες δηλώσεις των κριτών μετά το χτεσινό αποτέλεσμα. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βγήκε φέτος ένας» είπε ο Δημήτρης Σκουλός χαριτολογώντας. Για το αν είχαν αντιληφθεί τη σχέση του Αιμιλιάνο και της Μαριαγάπης έδωσαν αρνητική απάντηση ενώ σχολιάζοντας τη συνεργασία της Ρασέλ και του Δημοσθένη η Βίκυ Καγιά είπε: «Πολύ πιθανόν κάτι να το δοκιμάσεις και μετά να πεις “αχ δεν το μπορώ και δεν με μπορεί κιόλας, άσε να κάνω αυτό μου μου αρέσει σαν Plan B”». Όσον αφορά τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σχετικά με

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

GNTM – Παρασκευή Κερασιώτη: Το πρώτο μήνυμα μετά τον μεγάλο τελικό!

Αναμφίβολα, η Παρασκευή Κερασιώτη ήταν από τους παίκτες που είχαν τη μεγαλύτερη εξέλιξη στο GNTM. Έτσι, To άρθρο GNTM – Παρασκευή Κερασιώτη: Το πρώτο μήνυμα μετά τον μεγάλο τελικό! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

GNTM 3: To μήνυμα του Ανδρέα μετά τον μεγάλο τελικό

O Ανδρέας Αθανασόπουλος ήρθε τρίτος στον τελικό του GNTM, ωστόσο δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον και έτοιμος να κυνηγήσει τα όνειρά του! Λίγες ώρες μετά το τέλος της χθεσινής βραδιάς, το 20χρονο μοντέλο έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram: «Το όμορφο ταξίδι ήρθε η ώρα να τελειώσει και για εμένα κάπου εδώ! Ένα τεράστιο […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη