Διονύσης Σχοινάς: «Ακόμα δεν έχω κοιμηθεί πριν από τις 7 το πρωί»

17:06 - 16/12/2020

Ο Διονύσης Σχοινάς βρέθηκε στο Καλό Μεσημεράκι το απόγευμα της Τετάρτης. Όταν ο Νίκος Μουτσινάς τον ρώτησε πόσο έχει αλλάξει […] The post Διονύσης Σχοινάς: «Ακόμα δεν έχω κοιμηθεί πριν από τις 7 το πρωί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διονύσης Σχοινάς: "Ακόμα δεν έχω κοιμηθεί πριν από τις 7 το πρωί" - Το τραύμα από τη ληστεία στο σπίτι [βίντεο]

Στα τέλη Ιανουαρίου ο Διονύσης Σχοινάς έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας στο σπίτι του.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Διονύσης Σχοινάς: «Η ληστεία με επηρέασε - Δεν κοιμάμαι πριν τις 7 το πρωί»

Ο Διονύσης Σχοινάς αποκαλύπτει πόσο τον έχει επηρεάσει η ληστεία που έγινε σπίτι του, καθώς ήρθε αντιμέτωπος με τους διαρρήκτες.Ο Διονύσης Σχοινάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την ληστεία που έγινε σπίτι του. Ο γνωστός καλλιτέχνης τόνισε πως η ληστεία έχει επηρεάσει την ψυχολογία του, καθώς ήρθε αντιμέτωπος με τους διαρρήκτες. Έτσι, μιλώντας για τη δυσάρεστη εμπειρία που έζησε με την οικογένειά του, είπε πως «άλλαξε η ψυχολογία μου μετά το συμβάν. Ίδιες κινήσεις, ίδια καθημερινότητα έχουμε. Ακόμη δεν έχω έχω κοιμηθεί πριν από τις 7 το πρωί. Δεν ξέρω πόσος καιρός θα περάσει». Παράλληλα, για τον τρόπο που προσπαθεί να ξεπεράσει το συγκεκριμένο

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο