Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το ωραιότερο φόρεμα για την περίοδο των εορτών

14:04 - 17/12/2020

Η άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση στο The 2Night Show.

Διαβάστε Περισσότερα στο queen.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τόνια Σωτηροπούλου: Ο Μαραβέγιας της έγραψε τραγούδι!

Η συνέντευξη της ηθοποιού στον Γρηγόρη Αρναούτογλου Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι μαζί περίπου τρία χρόνια και συγκατοικούν σε ένα πολύ όμορφο σπίτι στο Μετς! Η ηθοποιός αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι ο γνωστός καλλιτέχνης της... Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Τόνια Σωτηροπούλου: Ο Μαραβέγιας της έγραψε τραγούδι!

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Τόνια Σωτηροπούλου: Ο Μαραβέγιας της έγραψε τραγούδι!

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι μαζί περίπου τρία χρόνια και συγκατοικούν σε ένα πολύ όμορφο σπίτι στο Μετς! Η ηθοποιός αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι ο γνωστός καλλιτέχνης της έχει γράψει τραγούδι αλλά το άκουσε μία φορά και από τότε δεν της το έχει ξανατραγουδήσει. «Μου αφιερώνει γενικά τραγούδια. Στα γενέθλιά μου, …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ queen.gr

Το απόλυτο casual winter look της Σοφίας Καρβέλα: Μακριά γούνα & effortless στυλ

Η τέχνη του να λες «όχι» με χάρη μέσα στον χαμό των γιορτών

Η ισχύς εν τη ενώσει: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου, τιμήθηκαν διεθνώς

Η Αλεξάνδρα Νίκα μιλά για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες για τον Αργυρό: «Τον εμπιστεύομαι απόλυτα»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να βγάζω χρήματα ή για την υστεροφημία μου»

O George Clooney αποκαλύπτει τον «κανόνα» που έχει στον γάμο με την Amal