Ν.Κοκλώνης: «Θα προσπαθήσω να βάλω Α.Βίσση και Δ.Βανδή να κάνουν ντουέτο» (βίντεο)

12:54 - 23/12/2020

Για τον τελικό του J2US και την πολυαναμενόμενη συνάντηση της Άννας Βίσση με την Δέσποινα Βανδή μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης σε πρωινή εκπομπή.  «Δεν βρέθηκαν ακόμα η Άννα με τη Δέσποινα. Έκαναν ξεχωριστή πρόβα για το J2US, παρόλα αυτά σας υπόσχομαι ότι ο τελικός του J2US θα παίζει για 50 χρόνια γιατί θα δούμε που ούτε τα φανταζόμαστε. Δεν ξέρω αν θα τραγουδήσουν μαζί γιατί ακόμα δεν έχω πάρει τελικές απαντήσεις αλλά επειδή εγώ είμαι ζουζούνι θα προσπαθήσω στον αέρα να κάνω τα πάντα. Η Άννα θα είναι ζωντανά μαζί μας. Θα προσπαθήσω να τελειώσει το διαγωνιστικό κομμάτι 12 παρά για να συνεχίσουμε με Άννα», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης. «Δεν ισχύει ότι η μία θα ερμηνεύσει τραγούδι της άλλης. Ακόμα προσπα

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις