H Ιωάννα Τούνη απαντά για το Survivor – «Θεωρώ ότι με χρησιμοποιούν για διαφημιστικούς λόγους»

12:42 - 26/12/2020

Καλεσμένη στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” ήταν σήμερα η Ιωάννα Τούνη, η οποία απάντησε και για όλο αυτόν τον ντόρο που […] The post H Ιωάννα Τούνη απαντά για το Survivor – «Θεωρώ ότι με χρησιμοποιούν για διαφημιστικούς λόγους» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Τούνη για Survivor: «Θεωρώ ότι με χρησιμοποιούν για διαφημιστικούς λόγους»

Όσα αποκάλυψε σε τηλεοπτική της συνέντευξη

Διαβάστε το στο

Ιωάννα Τούνη για Survivor: «Θεωρώ ότι με χρησιμοποιούν για διαφημιστικούς λόγους»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” ήταν σήμερα η Ιωάννα Τούνη, η οποία απάντησε και για όλο αυτόν τον ντόρο που έγινε γύρω από το όνομά ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ιωάννα Τούνη για Survivor: «Θεωρώ ότι με χρησιμοποιούν για διαφημιστικούς λόγους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Η Τούνη απαντά για το Survivor: «Θεωρώ ότι με χρησιμοποιούν για διαφημιστικούς λόγους» (vid)

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε και για την πρόταση που είχε από το Survivor εξηγώντας γιατί επέλεξε να πει «όχι».

Διαβάστε το στο

Ιωάννα Τούνη για Survivor: «Με χρησιμοποιούν ξεκάθαρα»

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα με την Σίσσυ Χρηστίδου. Η γνωστή influencer μίλησε για...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ιωάννα Τούνη: Η σπόντα για το Survivor και η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της

Καλεσμένη στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη το πρωί του Σαββάτου. Η γνωστή influencer To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Η σπόντα για το Survivor και η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

H Ιωάννα Τούνη απαντά για το Survivor: Θεωρώ ότι με χρησιμοποιούν για διαφημιστικούς λόγους

Καλεσμένη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα ήταν σήμερα η Ιωάννα Τούνη, η οποία απάντησε και για όλο αυτόν τον ντόρο που έγινε γύρω από το όνομά της για το φετινό Survivor. «Σε λίγο θα το πιστέψω κι εγώ ότι φεύγω για το Survivor. Δεν φεύγω για το

Διαβάστε το στο madata.gr

Ι.Τούνη για Survivor: «Θεωρώ ότι με χρησιμοποιούν ξεκάθαρα για διαφημιστικούς λόγους» (βίντεο)

Η Ιωάννα Τούνη, βρέθηκε σήμερα Σάββατο 26 Δεκεμβρίου καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχθηκε να συμμετάσχει στο Survivor αλλά και στη «φασαρία» που έγινε σχετικά με την αμοιβή που θα λάμβανε. «Σε λίγο θα το πιστέψω κι εγώ ότι φεύγω για το Survivor. Δε φεύγω για το Survivor. Όντως με είχαν πάρει τηλέφωνο, είχαμε μια επικοινωνία, αλλά δεν ήμασταν ποτέ κοντά στο να το κλείσουμε… Θεωρώ ότι με χρησιμοποιούν ξεκάθαρα για διαφημιστικούς λόγους χωρίς να συναινέσω. Δεν ξέρω αν είναι από τον ΣΚΑΙ ή από τις εκπομπές, δηλαδή δεν γίνεται να βγάζουν ακόμα και τα ποσά…» «Κάναμε μια τηλεφωνική επικοινωνία και τους είπα ότι έχω δυο επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ιωάννα Τούνη για το Survivor: «Θεωρώ ότι με χρησιμοποιούν για διαφημιστικούς λόγους»

«Σε λίγο θα το πιστέψω κι εγώ» σημείωσε η Influencer

Διαβάστε το στο news.gr

H Τούνη για το Survivor: «Θεωρώ ότι με χρησιμοποιούν για διαφημιστικούς λόγους»

Εξηγεί τους λόγους

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Ιωάννα Τούνη: "Θεωρώ ότι με χρησιμοποιούν για διαφημιστικούς λόγους" (video)

Όσα δήλωσε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο