Η Χαρά Βέρρα παντρεύεται τον κουμπάρο της και θα μεγαλώσουν μαζί το βαφτιστήρι της
06:31 - 14/10/2019
«Είμαστε και κουμπάροι και ζευγάρι. Τον λατρεύω και με λατρεύει» δήλωσε η ίδια Δείτε επίσης Παντρεύτηκε ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη και βάφτισε την κόρη τους! [pics,video] Η Χαρά Βέρρα βρέθηκε στην εκπομπή Μαζί σου Σαββατοκύριακο, το μεσημέρι του Σαββάτου και έκανε προσωπικές αποκαλύψεις στην Τατιάνα Στεφανίδου. Η τραγουδίστρια μίλησε για τους γάμους της που δεν […]
Η Χαρά Βέρρα παντρεύεται τον κουμπάρο της και θα μεγαλώσουν μαζί το βαφτιστήρι της - Διαβάστε περισσότερα στο Daddy-Cool.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο daddy-cool.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χαρά Βέρρα: “Είμαι ζευγάρι με τον κουμπάρο μου, θα παντρευτούμε και θα μεγαλώσω το παιδί του”
Έτοιμη να παντρευτεί τον αγαπημένο και ταυτόχρονα κουμπάρο της είναι η λαϊκή τραγουδίστρια Χαρά Βέρρα, όπως δήλωσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια Χαρά Βέρρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς, όπως δήλωσε η ίδια στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, σκοπεύει να παντρευτεί το σύζυγο και κουμπάρο της. Ακόμα δήλωσε ότι θα μεγαλώσει […]
The post Χαρά Βέρρα: “Είμαι ζευγάρι με τον κουμπάρο μου, θα παντρευτούμε και θα μεγαλώσω το παιδί του” appeared first on Newsone.gr.
Διαβάστε το στο newsone.gr