Λεωνίδας Κακούρης – Ο Δούκας από τις Άγριες Μέλισσες μιλά για τον χαμό του πατέρα του: “Ήμουν δεμένος μαζί του…”

10:42 - 30/12/2020

Ο Λεωνίδας Κακούρης, ή αλλιώς ο «Δούκας» από τις Άγριες Μέλισσες υποδέχτηκε το Πρωινό στον χώρο To άρθρο Λεωνίδας Κακούρης – Ο Δούκας από τις Άγριες Μέλισσες μιλά για τον χαμό του πατέρα του: “Ήμουν δεμένος μαζί του…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Αγρινιώτης Λεωνίδας Κακούρης – Ο Δούκας από τις Άγριες Μέλισσες μιλά για τον χαμό του πατέρα του: “Ήμουν δεμένος μαζί του…” (VIDEO)

Ο Λεωνίδας Κακούρης, ή αλλιώς ο «Δούκας» από τις Άγριες Μέλισσες υποδέχτηκε το Πρωινό στον χώρο του και μίλησε στη Μαρία Κοκολάκη για τον ήρωα που υποδύεται και τις εξελίξεις στη σειρά, τον χαμό του πατέρα του και τις χριστουγεννιάτικες... Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Ο Αγρινιώτης Λεωνίδας Κακούρης – Ο Δούκας από τις Άγριες Μέλισσες μιλά για τον χαμό του πατέρα του: “Ήμουν δεμένος μαζί του…” (VIDEO)

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Λεωνίδας Κακούρης: Με τον Δούκα από τις Άγριες Μέλισσες δεν έχω καμία σχέση

Ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό» για τον ρόλο του ως Δούκας Σεβαστός στις «Άγριες Μέλισσες» και όχι μόνο.   Όσον αφορά το αν μοιάζει σαν χαρακτήρας στον σκληρό γαιοκτήμονα απάντησε αρνητικά: «Με τον Δούκα δεν έχω καμία σχέση, καμία».   Παράλληλα, ενθυμούμενος την παιδική του ηλικία έκανε μία αναφορά και στον χαμό του πατέρα του. «Ήμουν δεμένος με τον πατέρα μου, βέβαια τον έχασα πολύ μικρός. Δεν τον είχα δει πάρα πολύ γιατί έλειπε στη Γερμανία. Όταν γύρισε μείναμε για 2-3 χρόνια μαζί. Τον θυμάμαι με πολλή αγάπη και νοσταλγία».     Πληροφορίες από nassosblog > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Λεωνίδας Κακούρης: Με τον Δούκα από τις Άγριες Μέλισσες δεν έχω καμία σχέση

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της