Δέσποινα Βανδή: Μαγειρεύει για το ρεβεγιόν και τραγουδάει «Τώρα καίω την καρδία μου» της Άννας Βίσση
20:00 - 31/12/2020
Η μουσική συνάντηση της Δέσποινας Βανδή και της Άννας Βίσση επί σκηνή τους J2US ήταν η στιγμή που ενθουσίασε τους θαυμαστές τους με τις δύο τραγουδίστριες να φαίνεται πως έχουν αφήσει στο παρελθόν τη φερόμενη κόντρα τους.
The post Δέσποινα Βανδή: Μαγειρεύει για το ρεβεγιόν και τραγουδάει «Τώρα καίω την καρδία μου» της Άννας Βίσση appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δέσποινα Βανδή: Μαγειρεύοντας για το ρεβεγιόν, ακούει στη διαπασών Άννα Βίσση!
Η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζοντας τα φαγητά για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν τραγουδάει και χορεύει με τις επιτυχίες της Άννας Βίσση! Οι δύο κορυφαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή στον τελικό του «J2US». Όπως ήταν αναμενόμενο, τράβηξαν τα βλέμματα των media αλλά και των μέσων κοινωνικών δικτύωσης. Μια φιλία φαίνεται να γεννήθηκε ανάμεσα στην Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση! Λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2020, η Δέσποινα Βανδή ανάρτησε ένα βίντεο στις ιστορίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όπως θα δείτε ακούει στη διαπασών και χορεύει την επιτυχία της Άννας Βίσση «Τώρα καίω την καρδία μου»! Η Δέσποινα Βανδή έγραψε χαρακτηριστικά στο
Διαβάστε το στο spoilers