Οι ευχές του Σιαμπάνη και το «γίγαντα» του Καρυπίδη! (photo)
11:46 - 01/01/2021
O Μάριος Σιαμπάνης ευχήθηκε για το νέο έτος και δέχτηκε μεταξύ άλλων απάντηση και από τον Θόδωρο Καρυπίδη. Ο 21χρονος διεθνής τερματοφύλακας του Άρη πέρασε μια δύσκολη κατάσταση μετά τις καταγγελίες περί δωροδοκίας και τα παρεπόμενα αυτών, με τον οργανισμό του Άρη να στέκεται δίπλα του. Έτσι και τώρα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης […]
The post Οι ευχές του Σιαμπάνη και το «γίγαντα» του Καρυπίδη! (photo) appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Οι ευχές του Γιώργου Μπόγρη για το 2021 με τη φανέλα του Ολυμπιακού! (ΦΩΤΟ)
Οι ευχές του Γιώργου Μπόγρη για το 2021 με τη φανέλα του Ολυμπιακού! (ΦΩΤΟ)
01/01/2021
Ο Γιώργος Μπόγρης ανέβασε ένα πολύ όμορφο και ιδιαίτερο μήνυμα στο Instagram για τη νέα χρονιά, έχοντας στο πλευρό του τον αγαπημένο του σκύλο, τον Τζούλιους.
«Καλή χρονιά σε όλους και από εμάς! Εύχομαι το 2021 να είναι ξεχωριστό για όλους! Ας συνεχίσουμε να είμαστε υποστηρικτικοί μεταξύ μας και να έχουμε υπομονή κ επιμονή! Κάπως έτσι τα καλύτερα θα έρθουν! Όσο για το 2020 επειδή πότε δεν ήμουν παιδί που έβλεπα την αρνητική πλευρά των πραγμάτων, θέλω να δηλώσω ευγνώμων.
Για την οικογένεια κ τους φίλους μου, που ήταν δίπλα μου περισσότερο από ποτέ, για όσους έδιναν καθη
Διαβάστε το στο filathlos.grΟ Σιαμπάνης και το… «γίγαντα» του Καρυπίδη! (pic)
Οι ευχές του Μάριου Σιαμπάνη για τη νέα χρονιά, έφεραν και την… αποθέωση από τον Θεόδωρο Καρυπίδη. Ο νεαρός τερματοφύλακας ευχήθηκε για το νέος έτος με ανάρτησή του στα social media, για να σχολιάσει ο Καρυπίδης “Γίγαντα Σιαμπάνη, καλή χρονιά με υγεία και τύχη”. Έτσι αντάλλαξαν ευχές, με τον δικό τους τρόπο… Δείτε αυτή […]
Διαβάστε το στο thessports.gr