Κ.Καινούριου: Η «βασίλισσα» της πρωινής ζώνης αποκαλύπτει «δεν ξέρω αν θα κάνω γάμο - Είμαι πολύ καλά» (βίντεο)

17:24 - 04/01/2021

Μπορεί όλοι να περιμέναμε εν αγωνίως, την «βασίλισσα» της πρωινής ζώνης ή αλλιώς Κατερίνα Καινούριου να ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας, μαζί με τον αγαπημένο της Φίλιππο Ταγκρίδη, ωστόσο σύμφωνα με τα λεγόμενά της, αυτό μπορεί να μην γίνει και... ποτέ! Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο Καλό Μεσημεράκι, αποκάλυψε πέρα του ότι ο εκλεκτός της καρδιάς της είναι μικρότερος κατά περίπου 5 χρόνια, πως όλες οι σχέσεις έχουν τα σκαμπανεσβάσματά τους, αλλά εκείνη δεν αγχώνεται για το πότε θα παντρευτεί.   «Δεν ξέρω αν θα κάνω γάμο, δεν ξέρω αν θα χρειαστεί να χορέψω για τον γάμο αφού δεν ξέρω αν θα γίνει... O Φίλιππος είναι τέσσερα χρόνια και έντεκα μήνες μικρότερος, είμαι ήρεμη, είμαι πο

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις