Άννα Βίσση: “Ήταν παράλογα λογική η συνύπαρξή μας με την Δέσποινα Βανδή”
15:24 - 09/01/2021
Την απόλυτη… Άννα Βίσση, φιλοξένησε σήμερα στο Καλύτερα δε γίνεται η Ναταλία Γερμανού! Σήμερα θα μπορεί
To άρθρο Άννα Βίσση: “Ήταν παράλογα λογική η συνύπαρξή μας με την Δέσποινα Βανδή” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Άννα Βίσση παραδέχεται – “Θα ήταν κουτό να μην κάνουμε μια σύμπραξη με τη Δέσποινα Βανδή”
Στο Καλύτερα Δεν Γίνεται μίλησε η Άννα Βίσση για την παράσταση που είχε κάνει live την Πρωτοχρονιά αλλά και για την συνύπαρξή της στο J2US ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Η Άννα Βίσση παραδέχεται – “Θα ήταν κουτό να μην κάνουμε μια σύμπραξη με τη Δέσποινα Βανδή” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Άννα Βίσση: «Ήταν παράλογα λογική η συνύπαρξή μου με την Δέσποινα Βανδή»
Με την Άννα Βίσση είχαν ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Καλύτερα Δεν Γίνεται κι η απόλυτη Ελληνίδα σταρ μίλησε για την […]
The post Άννα Βίσση: «Ήταν παράλογα λογική η συνύπαρξή μου με την Δέσποινα Βανδή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΆννα Βίσση: Μου φαίνεται παράλογα λογική η συνύπαρξή μου με τη Δέσποινα Βανδή
Η Άννα Βίσση, κατά τη διάρκεια ζωντανής της σύνδεσης στην εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται», αναφέρθηκε στην παράσταση που είχε κάνει live την Πρωτοχρονιά αλλά και για την συνύπαρξή της στο J2US με την Δέσποινα Βανδή. Η ίδια δήλωσε: «Πολύς κόσμος περιμένει τι θα πω τώρα, όπως και για την Δέσποινα γατί είμαστε δύο σε αυτήν την περίπτωση. Αυτό που είδατε δεν το περιμέναμε. Όπως μου έστειλε μήνυμα η Καίτη Γαρμπή, “απλά τα πράγματα” κορίτσια. Όταν με κάλεσαν δέχθηκα να γιορτάσω μαζί τους. Ωραίο πλατό μου άρεσε κι η εκπομπή. Θα ήταν κουτό να μην κάνουμε μια σύμπραξη με τη Δέσποινα. Τόσο απλό ήταν. Πρώτη είπα να συναντηθούμε κι από ότι έμαθα κι η Δέσποινα δέχτηκε με χαρά. Συναντηθήκαμε πριν στο σπίτι τ
Διαβάστε το στο spoilersΒίσση: “Ήταν παράλογα λογική η συνύπαρξή μας με την Δέσποινα Βανδή”
Τι δήλωσε για τη συνάντηση της χρονιάς;
Διαβάστε το στο ekriti.gr