Ο Αντώνης Καρυστινός εγκατέλειψε την Ελλάδα: «Εδώ και ενάμιση χρόνο ζω με την οικογένειά μου στη Μεγάλη Βρετανία»
12:33 - 23/11/2019
Ο Αντώνης Καρυστινός εγκατέλειψε την Ελλάδα και πλέον ζει με την οικογένειά του στη Μεγάλη Βρετανία.
The post Ο Αντώνης Καρυστινός εγκατέλειψε την Ελλάδα: «Εδώ και ενάμιση χρόνο ζω με την οικογένειά μου στη Μεγάλη Βρετανία» appeared first on TLIFE.
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντώνης Καρυστινός: «Εδώ και ενάμιση χρόνο ζω με την οικογένειά μου στη Μεγάλη Βρετανία»
Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε ο Αντώνης Καρυστινός, ο οποίος αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ότι πλέον ζει στη Μεγάλη Βρετανία.
«Η...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑντώνης Καρυστινός: Εδώ και ενάμιση χρόνο ζω με την οικογένειά μου στη Μεγάλη Βρετανία
Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε συνέντευξη ο Αντώνης Καρυστινός, ο οποίος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι πλέον η οικογένειά του δεν ζει στην Ελλάδα.
«Η ζωή μου αυτή τη στιγμή είναι πολύ περίεργη και δύσκολη. Λόγω της κρίσης, δεν ζούμε πλέον στην Ελλάδα με την οικογένειά μου. Έχω μια κόρη 4 ετών και μια σύζυγο που τελείωσε το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Αυτοί που έχουν τελειώσει το Μετσόβιο καταλαβαίνουν τι σημαίνει την εποχή της κρίσης να είσαι αρχιτέκτονας ή μηχανικός στην Ελλάδα. Πριν από ενάμιση χρόνο, λοιπόν, πήραμε την απόφαση να πάμε στη Μεγάλη Βρετανία. Ήταν μια αυθόρμητη απόφαση.
Ένα βράδυ γύρισα από το θέατρο και, επηρεασμένος ίσως από ένα έργο του Πίντερ που παίζαμε εκείνη
Διαβάστε το στο thestival.grΑντώνης Καρυστίνος: Γιατί αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να μείνει με την οικογένειά του στην Βρετανία;
Ο Αντώνης Καρυστινός πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Έρωτας Μετά» και για πρώτη φορά αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο περιοδικό People ότι εδώ και ένα
The post Αντώνης Καρυστίνος: Γιατί αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να μείνει με την οικογένειά του στην Βρετανία; appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr