Γερμανού για Κωστόπουλο: Να μου στείλουν email όσοι λένε ότι τους χρωστά πέντε και έξι μισθούς

02:09 - 10/01/2021

Το καυτό θέμα των ημερών με τα ταξίδια στο Ντουμπάι αλλά και «τα πυρά» που δέχθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος σχολίασε η Ναταλία Γερμανού με τους συνεργάτες της στο Καλύτερα Δεν Γίνεται. Η ίδια είχε συνεργαστεί επί σειρά ετών με τον Πέτρο Κωστόπουλο και δεν θα μπορούσε να μην εκφέρει την άποψη της για το ντόρο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γερμανού για Κωστόπουλο: Να μου στείλουν email όσοι λένε ότι τους χρωστά πέντε και έξι μισθούς

Το καυτό θέμα των ημερών με τα ταξίδια στο Ντουμπάι αλλά και «τα πυρά» που δέχθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος σχολίασε η Ναταλία Γερμανού με τους συνεργάτες της στο Καλύτερα Δεν Γίνεται. Η ίδια είχε συνεργαστεί επί σειρά ετών με τον Πέτρο Κωστόπουλο και δεν θα μπορούσε να μην εκφέρει την άποψη της για το ντόρο […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!