Η Ιωάννα Μαλέσκου βάζει τέλος στις φήμες για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

11:27 - 10/01/2021

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» μίλησε με χαμόγελο η Ιωάννα Μαλέσκου το πρωί της Κυριακής. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ […] The post Η Ιωάννα Μαλέσκου βάζει τέλος στις φήμες για τον Κωνσταντίνο Αργυρό appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου στις φήμες για τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να είναι σε σχέση με τον Κωνσταντίνο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκαθαρίζει on camera τι συμβαίνει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου για λογαριασμό της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και τη ρώτησε για το τι συμβαίνει τελικά μεταξύ της ίδιας και του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά στις φήμες για τον Κωνσταντίνο Αργυρό (vid)

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου και απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. The post Η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά στις φήμες για τον Κωνσταντίνο Αργυρό (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τι συμβαίνει τελικά στην προσωπική ζωή του Κωνσταντίνου Αργυρού;

Η προσωπική ζωή του Κωνσταντίνου Αργυρού έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αφού το To άρθρο Τι συμβαίνει τελικά στην προσωπική ζωή του Κωνσταντίνου Αργυρού; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν είμαι μόνη - Τι είπε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό (Video)

ΕΛΛAΔΑ  «Δεν υπάρχει κάτι, όπως κοιτούσα όλον τον κόσμο, κοιτούσα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Θα τα διαβάζει αυτά ο Κωνσταντίνος και θα γελάει. Οπτικά για πολλούς ανθρώπους μπορεί να λένε ότι ταιριάζουν εξωτερικά, αλλά δεν σημαίνει ότι έχουν και κάτι. Αντικειμενικά έχει μια ωραία εμφάνιση», δήλωσε στο ΟΡΕΝ, η Ιωάννα Μαλέσκου σχολιάζοντας όσα γράφονται για το φλερτ με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. «Δεν ανταλλάξαμε ποτέ αριθμούς, όχι ότι έχει σημασία αυτό. Έχω ακολουθήσει πολλούς ανθρώπους στο instagram, είναι φυσιολογικό», πρόσθεσε.  «Δεν είμαι μόνη αυτό το διάστημα και δεν ξέρω κι αν και ο Κωνσταντίνος είναι μόνος και δεν παίζει ρόλο αυτό. Σχετικά με τα προσωπικά δεν μοιράζομαι και δεν νομίζω ότι ενδ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

"Βόμβα" από την Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν είμαι μόνη - Τι είπε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

H Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασε ον ψαμερα ta όσα γράφονται για εκείνη και τον διάσημο τραγουδιστή.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

«Σπάει τη σιωπής της» η Ιωάννα Μαλέσκου – Τι αποκάλυψε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό (βίντεο)

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» μίλησε με χαμόγελο η Ιωάννα Μαλέσκου το πρωί της Κυριακής. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ δε δίστασε, μάλιστα, να απαντήσει στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα για την σχέση που φημολογείται πως έχει ξεκινήσει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ειδικότερα, η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εντάξει, θα τα διαβάζει και θα τα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο