ΒΙΝΤΕΟ - Αλμπάνης: «Προσωπική απόφαση η ανανέωση - Με τιμά να βρίσκομαι στην ΑΕΚ - Θέλω να προσφέρω περισσότερα»

15:33 - 10/01/2021

ΒΙΝΤΕΟ - Αλμπάνης: «Προσωπική απόφαση η ανανέωση - Με τιμά να βρίσκομαι στην ΑΕΚ - Θέλω να προσφέρω περισσότερα» 10/01/2021 Ο Χρήστος Αλμπάνης είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2024. “Έγινε αυτό που ήθελα, ήταν προσωπική μου θέληση, με τιμά να βρίσκομαι στην ΑΕΚ και θέλω να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες του συλλόγου. “Ήρθα σε μια προσωπική επαφή με τους αρμόδιους φορείς της ΑΕΚ και πήγαν όλα καλά για να βρούμε την επιθυμητή συμφωνία. Όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους για να πειστώ. Δεν μπορώ να πω ποιος, είναι προσωπικό”, τόνισε ο 26χρον

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλμπάνης: «Προσωπική απόφαση η ανανέωση, με τιμά να βρίσκομαι στην ΑΕΚ»

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ έως το καλοκαίρι το 2024 , μίλησε ο Χρήστος Αλμπάνης τονίζοντας ότι πρόθεσή του ήταν να ανανεώσει και να παραμείνει στην Ενωση, καθώς τον τιμάει όπως πρόσθεσε να βρίσκεται στην ομάδα.

Διαβάστε το στο

Αλμπάνης : «Προσωπική απόφαση η ανανέωση, με τιμά να βρίσκομαι στην ΑΕΚ» (vid)

Ο Χρήστος Αλμπάνης μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ και τους στόχους που έχει με την ομάδα στο εξής.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)