Εννιά μπαχαρικά που μειώνουν τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων κατά 30%
20:15 - 10/01/2021
Σύμφωνα με μια καινούρια έρευνα, τα μπαχαρικά και τα βότανα που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των τριγλυκεριδίων και άλλων λιπιδίων του αίματος.
Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Nutrition Today» αναλύει τις μεταβολικές επιδράσεις των βοτάνων και των καρυκευμάτων – με ιδιαίτερη έμφαση στα πιθανά οφέλη για το καρδιαγγειακό σύστημα των συστατικών που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για να προσθέσουν γεύση στα τρόφιμα – προτού ελεγχθεί αν τα γεύματα που περιέχουν μπαχαρικά διαθέτουν λειτουργικά οφέλη.
Με επικεφαλής την καθηγήτρια Sheila West από το Πεν Στέιτ, οι ερευνητές σημειώνουν ότι τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων αυξάνονται μετά την κατανάλωση γευμάτων υψηλή
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr