Ιωάννα Μαλέσκου: Για μένα ντροπή είναι να μην εργάζεσαι

21:17 - 11/01/2021

Η Ιωάννα Μαλέσκου μιλάει τον λόγο για τον οποίο εργάστηκε ως σερβιτόρα και αποκαλύπτει ένα αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε στο παρελθόν.Η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από την εκπομπή της «Love it», αποκάλυψε γιατί εργάστηκε ως σερβιτόρα στο παρελθόν. Η γνωστή παρουσιάστρια με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε, δήλωσε ότι «θυμάμαι μια περίοδο στη ζωή μου που ήμουν αναπληρώτρια και δεν είχα χρήματα γιατί ήταν καλοκαίρι και δεν μπορούσα να κάνω ιδιαίτερα. Έπρεπε να εργαστώ για να κρατήσω το σπίτι μου στην Κρήτη σε έναν πάρα πολύ όμορφο παραθαλάσσιο οικισμό. Εργάστηκα για πρώτη φορά ως σερβιτόρα». Παράλληλα, συμπλήρωσε πως «κάποια στιγμή μεγαλώνοντας και συνεχίζοντας τη ζωή μου, θυμάμαι ότι δουλεύοντας πλέον σ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά