Νίκος Χατζηνικολάου: Η «συγγνώμη» στον Νάσο Ηλιόπουλο για τη δήλωση που του χρέωσε
13:13 - 13/01/2021
Συγγνώμη αλλά με αστερίσκους ζήτησε ο Νίκος Χατζηνικολάου από τον Νάσο Ηλιόπουλο για τον συμψηφισμό των νεκρών από την πανδημία και το Μάτι.Κατά την ώρα της χθεσινής συνέντευξης με τον πρωθυπουργό, ο Νίκος Χατζηνικολάου «χρέωσε» στον Νάσο Ηλιόπουλο δηλώσεις που δεν έχει κάνει ο ίδιος.
Το ζήτημα σχολίασε ο Νάσος Ηλιόπουλος με ανάρτησή του στο Facebook, καλώντας τον δημοσιογράφο να ζητήσει συγγνώμη μέχρι σήμερα το πρωί.
«Ουδέποτε έχω κάνει παρόμοια δήλωση. Θέλω να πιστεύω ότι είχε λάθος ενημέρωση» έγραψε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου λοιπόν σήμερα στη ραδιοφωνική του εκπομπή ανέφερε τα εξής:
«Εγώ λοιπόν σας στέλνω τη συγγνώμη μου αλλά το κόμμα σας το είπε.
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Χατζηνικολάου: Τι απάντησε στον Ηλιόπουλο για τον συμψηφισμό των νεκρών (ΒΙΝΤΕΟ)
Η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου στο Facebook «Έκπληκτος άκουσα τον κ. Χατζηνικολάου στη σημερινή συνέντευξη με τον πρωθυπουργό να υποστηρίζει ότι έχω προχωρήσει σε συγκρίσεις ανάμεσα στα θύματα της πανδημίας με αυτά της καταστροφικής πυρκαγιάς στο Μάτι. Ουδέποτε έχω κάνει παρόμοια δήλωση. Θέλω να πιστεύω ότι είχε λάθος ενημέρωση. Καλώ τον κ. Χατζηνικολάου μέχρι αύριο […]
The post Νίκος Χατζηνικολάου: Τι απάντησε στον Ηλιόπουλο για τον συμψηφισμό των νεκρών (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΠώς ο Νίκος Χατζηνικολάου "πετσόκοψε" τον Νάσο Ηλιόπουλο και τον ΣΥΡΙΖΑ
Ο Νίκος Χατζηνικολάου έδωσε πληρωμένη απάντηση στο Νάσο Ηλιόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ για το Μάτι και την πανδημία
Διαβάστε το στο thetoc.grΧατζηνικολάου: Το συγγνώμη στον Νάσο Ηλιόπουλο
Χατζηνικολάου: Την αντίδραση του Νάσου Ηλιόπουλου προκάλεσε σχόλιο του δημοσιογράφου κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης με τον πρωθυπουργό.
Διαβάστε το στο pagenews.grΧατζηνικολάου: Το συγγνώμη στον Νάσο Ηλιόπουλο
Χατζηνικολάου: Την αντίδραση του Νάσου Ηλιόπουλου προκάλεσε σχόλιο του δημοσιογράφου κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης με τον πρωθυπουργό.
Διαβάστε το στο