Δ.Ουγγαρέζος για επιστροφή Γ.Λιάγκα: «Το ήξεραν μόνο τα στελέχη, ο Γιώργος, η Φαίη και μετά εγώ» (βίντεο)

18:11 - 16/01/2021

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε στο σπιτικό των Roomies και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό». Πιο συγκεκριμένα, ο συνεργάτης της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά ξανά μαζί. Εγώ το ήξερα… Είμαστε φίλοι ούτως ή άλλως… Τώρα είναι σαν να με ρωτάτε ποιος χώρισε ποιον, δεν έχει σημασία αν το ήξερα. Ναι το ήξερα. Είπε και η Φαίη οκ, πολύ σημαντικό». «Κανείς δεν γνώριζε τίποτα. Το ήξεραν μόνο τα στελέχη, ο Γιώργος, η Φαίη και μετά εγώ. Είναι το πρώτο ζευγάρι που έκαναν ισάξια εκπομπή ως παντρεμένοι και τώρα ως χωρισμένοι πάλι πολύ μπροστά» πρόσθεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις