Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Μου είχε βγει μια πικρία στον αέρα όταν χωρίσαμε με τη Νάντια Μπουλέ»
20:24 - 16/01/2021
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος των Roomies, το απόγευμα του Σαββάτου, στο MEGA. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, […]
The post Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Μου είχε βγει μια πικρία στον αέρα όταν χωρίσαμε με τη Νάντια Μπουλέ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Μου είχε βγει μια πικρία όταν χωρίσαμε με τη Νάντια Μπουλέ»
Απρόσμενη εξομολόγηση από πασίγνωστο Έλληνα… Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο MEGA, το απόγευμα του Σαββάτου, προχώρησε σε μια εξομολόγηση καρδιάς ο αγαπημένος παρουσιαστής για την ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο «Μου είχε βγει μια πικρία όταν χωρίσαμε με τη Νάντια Μπουλέ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Μου είχε βγει μια πικρία στον αέρα όταν χωρίσαμε με τη Νάντια Μπουλέ»
Η αποκάλυψη που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον χωρισμό με τη Νάντια Μπουλέ. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος των Roomies, το απόγευμα του Σαββάτου, στο MEGA. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην περίοδο που ήταν ζευγάρι με τη Νάντια Μπουλέ και διαχειρίστηκε λαθεμένα στον τηλεοπτικό αέρα την προσωπική του πικρία. Ειδικότερα, μεταξύ …
Διαβάστε το στο agriniopress.gr