Survivor 4 – έκτακτο: Νεότερα για την Κάτια Ταραμπάνκο – Ποιες οι νέες πληροφορίες μετά την αποχώρησή της

10:30 - 19/01/2021

Σήμερα, μέσα από το Vanda’s blog του Youweekly.gr αποκαλύπτονται νέες πληροφορίες που έμαθα για τη Κάτια Ταραμπάνκο και το πως τα περνάει τώρα που το Survivor είναι πια παρελθόν. Διαβάστε περισσότερα στο Youweekly.gr Ειδήσεις  «Άγριες Μέλισσες»: Τελικά θα υπάρξει τρίτη σεζόν; Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά: Ενώνονται ξανά αλλά τώρα μόνο... The post Survivor 4 – έκτακτο: Νεότερα για την Κάτια Ταραμπάνκο – Ποιες οι νέες πληροφορίες μετά την αποχώρησή της appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο αποκάλυψε τα πάντα για την αποχώρησή της

Η Κάτια Ταραμπάνκο αποχώρησε από το Survivor μετά από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά. Πολλοί συμπαίκτες της, […] The post Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο αποκάλυψε τα πάντα για την αποχώρησή της appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της Κάτιας Ταραμπάνκο μετά την αποχώρησή της

Η Κάτια Ταραμπάνκο αποχώρησε από το Survivor μετά από ένα…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Survivor: Λύγισε η Κάτια Ταραμπάνκο στις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της

Τρίτη, 19 Ιαν 2021 Τι είπε για όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο Τις πρώτες δηλώσεις μέσω Skype στην εκπομπή Love It έκανε η Κάτια Tαραμπάνκο που αποχώρησε από το Survivor. Η πιο δημοφιλής παίκτρια των «Διασήμων» μίλησε για την περιπέτεια υγείας, για τους συμπαίκτες της, το «κλεμμένο» ρύζι και τη στάση του Περικλή Κονδυλάτου. Ενώ, «λύγισε» μιλώντας για την οικογένειά της που της έλειψε πολύ. «Είμαι η Κάτια και είμαι καλά. Με πρόδωσε το μόνο 45 κιλά πια κορμί μου. Έδωσα το 100% από την αρχή και μάλλον αυτό ήταν το λάθος γιατί έφυγε η ενέργειά μου γρήγορα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, αλλά οι συνθήκες είναι Survivor γιατί πραγματικά δύσκολες, πεινούσαμε και κοιμόμασταν στο πάτωμα», είπε αρχικά η Κάτια Τ

Διαβάστε το στο spoilers

Survivor 2021: Οι πρώτες δηλώσεις της Κάτιας Ταραμπάνκο μετά την αποχώρησή της [βίντεο]

Τι είπε για τους χαρακτηρισμούς που τις απέδωσε ο Περικλής Κονδυλάτος Η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία αποχώρησε από το Survivor λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε στον Άγιο Δομίνικο, έκανε τις πρώτες τις δηλώσεις στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ. «Η αλήθεια είναι ότι μάλλον με εγκατέλειψε το κορμί μου. Έδωσα το 100% από την […]

Διαβάστε το στο topnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]