Γιώργος Λιανός – Survivor: Αυτός είναι ο λόγος που επιστρέφει στην Ελλάδα
11:42 - 19/01/2021
Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Ατζούν Ιλίτζαλι ανακοίνωσε στους παίκτες των δύο ομάδων ότι ο
To άρθρο Γιώργος Λιανός – Survivor: Αυτός είναι ο λόγος που επιστρέφει στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Λιανός – Survivor: Αυτός είναι ο λόγος που επιστρέφει στην Ελλάδα (βίντεο)
Διαβάστε το στο Γιώργος Λιανός: Ο λόγος που θα επιστρέψει στην Ελλάδα μας – Τι θα γίνει με το The Voice
Τρίτη, 19 Ιαν 2021 Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor εμφανίστηκε ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος αφού έδωσε τις ευχές του στις δύο καινούργιες ομάδες: την «Κόκκινη» και τη «Μπλε» αποκάλυψε πως σε έναν μήνα από τώρα, θα αναλάβει ο ίδιος την παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης για μία βδομάδα, καθώς ο Γιώργος Λιανός θα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα. «Ο Γιώργος θα πρέπει να πάει στην Ελλάδα σε ένα μήνα και εγώ θα είμαι ο παρουσιαστής του Survivor για αυτό το διάστημα και ανυπομονώ. Κάθε παιχνίδι που παρακολουθώ είναι ξεχωριστό για μένα. Και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που σε ένα μήνα θα είμαι ο παρουσιαστής του παιχνιδιού και θα το απολαύσουμε μαζί
Διαβάστε το στο spoilers