Γιώργος Λιανός – Survivor: Αυτός είναι ο λόγος που επιστρέφει στην Ελλάδα

11:42 - 19/01/2021

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Ατζούν Ιλίτζαλι ανακοίνωσε στους παίκτες των δύο ομάδων ότι ο To άρθρο Γιώργος Λιανός – Survivor: Αυτός είναι ο λόγος που επιστρέφει στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιανός – Survivor: Αυτός είναι ο λόγος που επιστρέφει στην Ελλάδα (βίντεο)

Διαβάστε το στο

Γιώργος Λιανός: Ο λόγος που θα επιστρέψει στην Ελλάδα μας – Τι θα γίνει με το The Voice

Τρίτη, 19 Ιαν 2021 Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor εμφανίστηκε ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος αφού έδωσε τις ευχές του στις δύο καινούργιες ομάδες: την «Κόκκινη» και τη «Μπλε» αποκάλυψε πως σε έναν μήνα από τώρα, θα αναλάβει ο ίδιος την παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης για μία βδομάδα, καθώς ο Γιώργος Λιανός θα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα. «Ο Γιώργος θα πρέπει να πάει στην Ελλάδα σε ένα μήνα και εγώ θα είμαι ο παρουσιαστής του Survivor για αυτό το διάστημα και ανυπομονώ. Κάθε παιχνίδι που παρακολουθώ είναι ξεχωριστό για μένα. Και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που σε ένα μήνα θα είμαι ο παρουσιαστής του παιχνιδιού και θα το απολαύσουμε μαζί

Διαβάστε το στο spoilers

Γιώργος Λιάγκας: Αυτή είναι η ημερομηνία της επιστροφής του στο Πρωινό

Το πρώτο teaser!

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της