Έλενα Χριστοπούλου: “Η ιστορία του διαζυγίου μου, μου έχει αφήσει ντροπή”
02:09 - 21/01/2021
H εντυπωσιακή Έλενα Χριστοπούλου, βρέθηκε στο πλατό του The 2night Show και έκανε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση
To άρθρο Έλενα Χριστοπούλου: “Η ιστορία του διαζυγίου μου, μου έχει αφήσει ντροπή” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλενα Χριστοπούλου: «Η ιστορία του διαζυγίου μου, μου έχει αφήσει ντροπή»
Την Έλενα Χριστοπούλου φιλοξένησε, το βράδυ της Τετάρτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του The 2night Show...
Διαβάστε το στο ZouglaΈλενα Χριστοπούλου: "Η ιστορία του διαζυγίου μου, μου έχει αφήσει ντροπή"
H Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για το διαζύγιο και τι θα ήθελε να αλλάξει αν είχε τη δυνατότητα.
Διαβάστε το στο thetoc.grΈλενα Χριστοπούλου: Ακούστηκαν πολλά ψέματα για μένα. Η ιστορία του διαζυγίου μου, μου άφησε ντροπή
H Έλενα Χριστοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night Show” και στον Γρηγόρη Αρνούτογλου και μίλησε για το GNTM, το «Super Make Over» στον ΣΚΑΪ, το ενδεχόμενο να μην τη δούμε ποτέ ξανά στην τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τον σύντροφό της. Έλενα Χριστοπούλου: Για το “Super Make Over” επέλεξαν ένα πιο φρέσκο πρόσωπο Για τη σχέση της με την τηλεόραση, επεσήμανε “η τηλεόραση είναι η κοινωνία μας σε ένα κουτί! Θα μπορούσα να μείνω για πάντα εκτός τηλεόρασης. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι βλέπω πολλή ψευτιά. Είχα συζητήσει για την παρουσίαση του Super Make Over. Tα κανάλια είναι εταιρείες. Προφανώς σκέφτηκαν να πάρουν ένα πιο φρέσκο πρόσωπο. Βusiness is Business. Έχω
Διαβάστε το στο spoilers