Λάκης Γαβαλάς: «Μια κοπέλα που είναι μοντέλο δεν θα πήγαινε στο GNTM ούτε στο My Style Rocks»

10:27 - 14/10/2019

O Λάκης Γαβαλάς το μεσημέρι της Κυριακής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Dot και στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο και έδωσε μία αποκαλυπτική...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Μια κοπέλα που είναι μοντέλο δεν θα πήγαινε στο GNTM»

«Ευτυχώς που δεν δέχτηκα την πρόταση του STAR να έχω συμμετοχή στο GNTM»

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μια κοπέλα που είναι μοντέλο δεν θα πήγαινε στο GNTM ή στο My Style Rocks

Συνέντευξη στο DOT έδωσε ο Λάκης Γαβαλάς και ήταν χείμαρρος. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε την πρόταση που είχε για το GNTM αλλά και τον λόγο που είπε "όχι". ¨"Είχα πρόταση για το GNTM. Εγώ ήμουν τότε στο Star. Με είχαν προσλάβει για να κάνω μια φορά την εβδομάδα στη Φωλιά των Κου Κου κάποια σχόλια, με την προϋπόθεση να μείνω στο κανάλι και να κάνουμε κάποια πράγματα. Εγώ εξήγησα ότι θα ήθελα να κάνω μια δική μου εκπομπή, δεν είχε τέτοιο πρότζεκτ το κανάλι, λέγοντάς μου “θες να μαγειρέψεις; Θες να πας στο GNTM; Αλλά για εκπομπή δική σου, δεν το βλέπουμε. Δεν γίνεται, τρελός...

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»