Ιωάννα Μαλέσκου: Έριξε “κεραυνούς” για Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Ουγγαρέζο στο After Dark
01:30 - 23/01/2021
Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν η πρώτη καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στην πρεμιέρα του After Dark και
To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: Έριξε “κεραυνούς” για Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Ουγγαρέζο στο After Dark δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Μαλέσκου: «Έριξε» κεραυνούς για Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Ουγγαρέζο στο After Dark (βίντεο)
Η παρουσιάστρια ήταν η πρώτη καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά και του έκανε ποδαρικό με αποκαλύψεις
Διαβάστε το στο Η Ιωάννα Μαλέσκου έριξε “κεραυνούς” σε Ηλιάνα και Ουγγαρέζο- “Ως τι με κρίνει;
Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν η πρώτη καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στην πρεμιέρα του After Dark και του έκανε ποδαρικό με αποκαλύψεις! Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκαλύπτει πώς ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Η Ιωάννα Μαλέσκου έριξε “κεραυνούς” σε Ηλιάνα και Ουγγαρέζο- “Ως τι με κρίνει; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ιωάννα Μαλέσκου: «Απασφάλισε» για Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Ουγγαρέζο!
Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε στην πρεμιέρα του τρίτου κύκλου των εκπομπών After Dark του Θέμη Γεωργαντά και μίλησε για όλα.
Διαβάστε το στο NewsBomb«Καρφιά» από την Ιωάννα Μαλέσκου σε Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρη Ουγγαρέζο
Στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» φιλοξενήθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μίλησε για το θέμα που προέκυψε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σημειώνοντας τα εξής: «Κάποιος που δεν είχε δει την εκπομπή μου και προβάλλοντας ένα απόσπασμα με blur, αυτομάτως σκεφτόταν ότι κάτι φάνηκε από το ρούχο μου. Άρα τι; Έκανα εκπομπή […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Ιωάννα Μαλέσκου σφάζει με το γάντι Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρη Ουγγαρέζο
Ποδαρικό στην τρίτη σεζόν του After Dark έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε τόσο για τα […]
The post Η Ιωάννα Μαλέσκου σφάζει με το γάντι Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρη Ουγγαρέζο appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr«Το θέμα θεωρείται λήξαν» – Η Ιωάννα Μαλέσκου «δίκασε» Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρη Ουγγαρέζο (Video)
MEDIA
Στα σχόλια που είχε κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η ομάδα της στην εκπομπή Pop Up και σε εκείνα που είχε κάνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφερόμενος στην τηλεοπτική της παρουσία αναφέρθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου, στην εκπομπή After Dark.
«Κάποιος που δεν είχε δει την εκπομπή μου και προβάλλοντας ένα απόσπασμα με blur, αυτομάτως σκεφτόταν ότι κάτι φάνηκε από το ρούχο μου. Άρα τι; Έκανα εκπομπή σχεδόν γυμνή με ένα ατύχημα; Αυτό δεν έγινε. Για εμένα κάποιοι κανόνες είναι πολύ σημαντικοί κι απαράβατοι. Είναι αντιδεοντολογικό και χτυπήματα κάτω από τις ζώνες. Και να είχε γίνει ένα ατύχημα τηλεοπτικά θα έπρεπε να προστατεύσεις κι ως γυναίκα κι ως άνθρωπος. Όχι να το βγάλεις στα μανταλάκια. Πόσο μάλλο
Διαβάστε το στο topontiki.grΗ Ιωάννα Μαλέσκου "τα χώνει" στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο [Βίντεο]
Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για τα σχόλια που έχουν ακουστεί για εκείνη τόσο στην εκπομπή της Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όσο από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.
Διαβάστε το στο thetoc.grΙωάννα Μαλέσκου: Απαντάει σε Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρη Ουγγαρέζο
Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "After Dark" και μίλησε για την κόντρα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τα σχόλια που δέχθηκε από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.
Διαβάστε το στο neolaia.gr«Καρφιά» από την Ιωάννα Μαλέσκου σε Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρη Ουγγαρέζο
Στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» φιλοξενήθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μίλησε για το θέμα που προέκυψε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σημειώνοντας τα εξής: «Κάποιος που δεν είχε δει την εκπομπή μου και προβάλλοντας ένα απόσπασμα με blur, αυτομάτως σκεφτόταν ότι κάτι φάνηκε από το ρούχο μου. Άρα τι; Έκανα εκπομπή σχεδόν γυμνή […]
Διαβάστε το στο dete.grΙωάννα Μαλέσκου - Σφάζει με το γάντι Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρη Ουγγαρέζο (video)
"Για εμένα κάποιοι κανόνες είναι πολύ σημαντικοί κι απαράβατοι"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr