Ι.Μαλέσκου: «Είμαι έτοιμη να κάνω οικογένεια - Το σεξ είναι το πιο σημαντικό θέμα μέσα σε μια σχέση» (βίντεο)

17:11 - 23/01/2021

Η παρουσιάστρια του «Love it», Ιωάννα Μαλέσκου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark», και ανέφερε μεταξύ άλλων πως η νέα χρονιά την βρίσκει με πολλά όνειρα. ​"Είμαι καλά, είμαι ήρεμη, ξεκίνησε μια νέα χρονιά και έχω διάθεση να κάνω πολλά όνειρα, νιώθω ηρεμία και ασφάλεια" είπε η Ιωάννα και συνέχισε: "Το 2020 ήταν μια έντονη χρονιά με πολλές αλλαγές για μένα, με μια σημαντική αλλαγή να αφήσω τη μέχρι τότε πορεία και διαδρομή μου και να αλλάξω και τόπο και δουλειά". Η Ιωάννα, αποκάλυψε πως είχε διοριστεί δασκάλα πριν ασχοληθεί με τη τηλεόραση, ενώ είχε κάνει και ένα πέρασμα από τα καλλιστεία: "Ξεκίνησα δασκάλα ήμουν για δέκα χρόνια. Ήταν ένας πολύ όμορφος θαυμασμός από τα παιδιά προς εμένα.

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις