Σοφία Μπεκατώρου: «Με στεναχώρησε η αντίδραση του γιου μου – Μαμά θα γίνουμε ρεζίλι»
01:36 - 26/01/2021
Η Σοφία Μπεκατώρου βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου, τη νύχτα της Δευτέρας, στο «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1. Η Ολυμπιονίκης μίλησε […]
The post Σοφία Μπεκατώρου: «Με στεναχώρησε η αντίδραση του γιου μου – Μαμά θα γίνουμε ρεζίλι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Μπεκατώρου: «Με στεναχώρησε η αντίδραση του γιου μου – Μαμά, θα γίνουμε ρεζίλι»
Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου, τη νύχτα της Δευτέρας, στο «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1, ήταν η Σοφία Μπεκατώρου. Η ολυμπιονίκης μίλησε από καρδιάς για όλα όσα...
Διαβάστε το στο ZouglaΣοφία Μπεκατώρου: «Με στεναχώρησε η αντίδραση του γιου μου – Μαμά θα γίνουμε ρεζίλι»
Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου, τη νύχτα της Δευτέρας, στο «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1, ήταν η Σοφία Μπεκατώρου.
Η Ολυμπιονίκης μίλησε από...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣοφία Μπεκατώρου: Με στεναχώρησε η αντίδραση του γιου μου – «Μαμά θα γίνουμε ρεζίλι»
«Εμένα με ενδιαφέρει να μην κάνει ποτέ ξανά κακό σε κανένα παιδί»
Διαβάστε το στο news.grΣοφία Μπεκατώρου: Με στεναχώρησε η αντίδραση του γιου μου, «μαμά θα γίνουμε ρεζίλι»
«Με στεναχώρησε η αντίδραση του γιου μου γιατί μου είπε μαμά θα γίνουμε ρεζίλι, όλοι θα μιλάνε για αυτό και δεν θα μπορώ να πηγαίνω στο σχολείο», ομολόγησε η Σοφία Μπεκατώρου στον Νίκο Χατζηνικολάου.Η Σοφία Μπεκατώρου ήταν καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου, τη νύχτα της Δευτέρας, στο «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1. Η Ολυμπιονίκης μίλησε από καρδιάς για όλα όσα κατήγγειλε προσφάτως για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε σε νεαρότερη ηλικία από παράγοντας της Ομοσπονδία.
Ειδικότερα, μέσα σε όλα, η Σοφία Μπεκατώρου εξομολογήθηκε «μετά από κάποια χρόνια συνάντησα αυτό τον άνθρωπο. Προσπάθησε να μου πει ότι δεν έγινε κάτι, ότι δεν ήταν κάτι και φυσικά προσπάθησε να αρνηθεί ότι ήταν βιασμός. Δεν ακούσ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr