Γιώργος Κιμούλης για Ζέτα Δούκα: «Δεν είναι ένα κοριτσάκι αγάπη μου γλυκιά, έλα σε παρακαλώ»

07:57 - 27/01/2021

O Γιώργος Κιμούλης, μετά τα όσα κατήγγειλε η Ζέτα Δουκα στην εκπομπή Πάμε Δανάη, δίνει τη δική του απάντηση στην […] The post Γιώργος Κιμούλης για Ζέτα Δούκα: «Δεν είναι ένα κοριτσάκι αγάπη μου γλυκιά, έλα σε παρακαλώ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Κιμούλης για Ζέτα Δούκα στην «ΟΝ Time και τη Σάσα Σταμάτη».: Δεν είναι ένα κοριτσάκι αγάπη μου γλυκιά, έλα σε παρακαλώ

«Ήταν μεγάλη κυρία που συμμετείχε σε μια δουλειά που αν της συμβεί κάτι - που μετά δεκατέσσερα χρόνια ορκίζομαι πω δεν θυμάμαι», δηλώνει ο Γιώργος Κιμούλης για την Ζέτα Δούκα.

Διαβάστε το στο

Επιμένει ο Γιώργος Κιμούλης για τη Ζέτα Δούκα: Δεν ήταν κανένα κοριτσάκι, μπορούσε να φύγει

Η σοκαριστική καταγγελία που έκανε η Ζέτα Δούκα προκάλεσε σάλο. Ο Γιώργος Κιμούλης όχι μόνο δεν δέχεται τα όσα του καταλογίζει για ψυχολογική και σωματική ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Επιμένει ο Γιώργος Κιμούλης για τη Ζέτα Δούκα: Δεν ήταν κανένα κοριτσάκι, μπορούσε να φύγει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Κιμούλης για Ζέτα Δούκα: "Δεν είναι ένα κοριτσάκι αγάπη μου γλυκιά, έλα σε παρακαλώ"

"Ήταν μεγάλη κυρία που συμμετείχε σε μια δουλειά που αν της συμβεί κάτι - που μετά δεκατέσσερα χρόνια ορκίζομαι πως δεν θυμάμαι", δηλώνει ο Γιώργος Κιμούλης για την Ζέτα Δούκα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Γιώργος Κιμούλης για Ζέτα Δούκα: Δεν ήταν ένα αθώο κοριτσάκι, ήταν πρωταγωνίστρια

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι καταγγελίες της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δίνει την δική του απάντηση. Διαβάστε τη συνέχεια στο youweekly.gr Ειδήσεις  Καταγγελία – σοκ της Ζέτας Δούκα: Ο Γιώργος Κιμούλης με έβρισε και με κλώτσησε στο θέατρο Τζένιφερ Λόπεζ: Η νέα «πρόκληση»... The post Γιώργος Κιμούλης για Ζέτα Δούκα: Δεν ήταν ένα αθώο κοριτσάκι, ήταν πρωταγωνίστρια appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κιμούλης σε Ζέτα Δούκα: Έλα σε παρακαλώ, δεν είσαι ένα κοριτσάκι αγάπη μου γλυκιά, πρωταγωνίστρια ήσουν!

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης και όσα είπε ο Γιώργος Κιμούλης: Βγήκε η Ζέτα Δουκα και έκανε κάτι δηλώσεις ότι την έβρισες και τη χτύπησες κιόλας και θα ήθελα τη δική σου απάντηση. «Είναι απαίδευτο και κινήθηκα νομικά αλλά αυτό είναι το ένα πρόβλημα  και αφορά εμένα και εκείνη και αυτό που έκανε εκείνη προς εμένα […] The post Κιμούλης σε Ζέτα Δούκα: Έλα σε παρακαλώ, δεν είσαι ένα κοριτσάκι αγάπη μου γλυκιά, πρωταγωνίστρια ήσουν! appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Κιμούλης για Ζέτα Δούκα: “Δεν είναι ένα κοριτσάκι αγάπη μου γλυκιά. Ήταν πρωταγωνίστρια”

Μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα για λεκτική και σωματική βία από τον Γιώργο Κιμούλη, ο To άρθρο Γιώργος Κιμούλης για Ζέτα Δούκα: “Δεν είναι ένα κοριτσάκι αγάπη μου γλυκιά. Ήταν πρωταγωνίστρια” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Νέα απάντηση Κιμούλη για Ζέτα Δούκα: Δεν ήταν και κοριτσάκι, έλα σε παρακαλώ...

"Ήταν μεγάλη κυρία που συμμετείχε σε μια δουλειά που αν της συμβεί κάτι – που μετά δεκατέσσερα χρόνια ορκίζομαι πως δεν θυμάμαι", είπε ο Γιώργος Κιμούλης.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Γιώργος Κιμούλης για Ζέτα Δούκα: «Δεν είναι ένα κοριτσάκι, έλα σε παρακαλώ.. Ήταν πρωταγωνίστρια -Έχω καταθέσει μήνυση»

Τη δικαστική οδό φαίνεται πως παίρνει η αντιπαράθεση της Ζέτας Δούκα με τον Γιώργο Κιμούλη, μετά τις δηλώσεις της πρώτης πως έπεσε θύμα ανεπίτρεπτης συμπεριφοράς στο θέατρο. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Έξαλλος ο Κιμούλης με Ζέτα Δούκα: «Έλα σε παρακαλώ, αγάπη μου γλυκιά» [video]

Τι απάντησε ο Γιώργος Κιμούλης στη Ζέτα Δούκα; Σάλο έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη και την ψυχολογική βία που υποστηρίζει ότι υπέστη. “Ήταν μεγάλη κυρία που συμμετείχε σε μια δουλειά που αν της συμβεί κάτι – που μετά δεκατέσσερα χρόνια ορκίζομαι πω δεν θυμάμαι”, δηλώνει ο Γιώργος Κιμούλης για […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Έξαλλος ο Κιμούλης με Ζέτα Δούκα: «Έλα σε παρακαλώ, αγάπη μου γλυκιά» [video].

Διαβάστε το στο fimes.gr

Γιώργος Κιμούλης για Ζέτα Δούκα: «Δεν είναι ένα κοριτσάκι αγάπη μου γλυκιά, έλα σε παρακαλώ»

“Ήταν μεγάλη κυρία που συμμετείχε σε μια δουλειά που αν της συμβεί κάτι – που μετά δεκατέσσερα χρόνια ορκίζομαι πω δεν θυμάμαι”, δηλώνει ο Γιώργος Κιμούλης για την Ζέτα Δούκα. O Γιώργος Κιμούλης, μετά τα όσα κατήγγειλε η Ζέτα Δουκα στην εκπομπή Πάμε Δανάη, δίνει τη δική του απάντηση στην εφημερίδα ΟΝ Time και τη […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο