Σύμβουλος Ρ.Τ.Ερντογάν: «Μέσα σε δύο ώρες μπορούν να επιλυθούν οι ελληνοτουρκικές διαφορές»
15:23 - 27/01/2021
O Μεσούτ Χακκί Τζασίν, σύμβουλος του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν μέσα από τις δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι οι ελληνοτουρκικές διαφορές μπορούν να λυθούν μέσα σε μόλις λίγες ώρες.
Με αφορμή την έναρξη των νέων διερευνητικών επαφών Ελλάδας – Τουρκίας, μετά από διάλειμμα πέντε ετών ο Τζασίν, μίλησε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Demiroren (DNA), επαναλαμβάνοντας τις πάγιες τουρκικές θέσεις που έχουν ενδιαφέρον όταν προέρχονται από ένα πρόσωπο του περιβάλλοντος Εντογάν.
Ο ίδιος τάσσεται υπέρ του διαλόγου με την Ελλάδα, προκειμένου να υπάρξει λύση σε θέματα που θέλει να επιβάλλει η Άγκυρα, εκτός εύρους ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας όπως είναι η ελληνική θέση. «Η Τουρκία είναι έτοιμη για διάλογο αλλά η Ελλάδα δε
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr