Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιάννης Πουλόπουλος για την ψυχολογική κακοποίηση που έχει δεχτεί από στέλεχος καναλιού

10:48 - 28/01/2021

Με αφορμή την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με την Ζέτα Δούκα στην πρωινή εκπομπή Ευτυχείτε, η To άρθρο Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιάννης Πουλόπουλος για την ψυχολογική κακοποίηση που έχει δεχτεί από στέλεχος καναλιού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιάννης Πουλόπουλος - «Έχω δεχτεί bullying λεκτικό, ρατσιστικό» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Σε κλάματα ξέσπασε ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή "Ευτυχείτε" με αφορμή τη συζήτηση περί περιστατικών κακοποίησης που καταγγέλλονται τις τελευταίες ημέρες.  Ο δημοσιογράφος ξέσπασε και μίλησε για το bullying που έχει δεχτεί ο ίδιος στην τηλεόραση, ενώ κάποια στιγμή κατέρρευσε ψυχολογικά, ζητώντας να αποχωρήσει για λίγο από το πλατό.  «Έχω δεχτεί bullying λεκτικό, ρατσιστικό για τη χροιά της φωνής μου ότι είναι κάπως και δεν πρόκειται ποτέ να κάνεις καριέρα, ότι μας ενοχλεί αυτό που είσαι… Μια κυρία η οποία τώρα εργάζεται μου έκανε τη ζωή μαύρη για έναν ολόκληρο χρόνο. Δεν μπορώ να πω στην τηλεόραση αυτά που έχω ακούσει, δεν μπορούν να ακουστούν σε πρωινή εκπομπή ο

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της